הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מה שהייתי...פעם...מזמן-כנסו

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
01/11/2014 15:47

רייצל
רייצל
נחושה יקרה,
כשאנחנו כבר לא במקומות האלו ורואים מישהו אחר
עושה זאת זה כמו ששמו לנו מראה מול הפנים איך היינו פעם......
עלינו כיתה למדנו ואנחנו כל הזמן לומדים כי יש לנו מורה נהדרת...
אנחנו מזמן כבר לא במקומות האלו לאכל ברחוב ככה
שתהיה שבת נפלאה
רייצל
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2014 21:43

קרולין
קרולין
נחושתי יקירתיsmile
תודה על השיתוףףףף.
והכי הכי תודה על מירי והמסגרת הנפלאה שלנו smile
מזל גדול שאנחנו במודעות, עשייה, תירגול,וממוקדי מטרה smile מזללללל smile
העיקר שנעשה שינויים זה הכי הכי חשוב, לאט ובטוח נגיע ליעדים שלנו. אמן.
שבת שלום ומבורך לך ולכולנו smile
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2014 19:38

miribelkin
miribelkin
Administrator
כמו שאקו היקרה כתבה, אין לי הנאה לאכול ככה......
והרגלים טובים חבל לקלקל....
תודה נחושה יקרה ששיתפת בפוסט חשוב כל כך.....
כוחה של המסגרת....תודה לכן על הפירגון
אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
31/10/2014 08:14

dany
dany
האמת גם אני לא זוכרת את עצמי אוכלת ברחוב,,,,,,,,,, אולי בצעירותי המאד מוקדמת.
לא אסתטי, והבושה, ובכלל לא אוהבת אוכל של רחוב.......
לא אומרת שבבית אני אוכלת לאט או תמיד עם הקפדה של הגשה מעולה........ אבל לפחות לא לפני כל העולם ואשתו.
ובכל זאת כל שינוי קל בקלים שאנחנו מטמיעים זו עליית מדרגה.
תודה נחושתי שהעלית את הנושא, חשוב מאד.
0 קישור קבוע (Permalink)
30/10/2014 06:44

נחושה
נחושה
EFF כתב:
אכן להיות חלק מהקבוצות של מירי זה אף פעם לא לחזור לדפוסי האכילה הישנים של זלילה בלתי מבוקרת. גם אם אוכלים יותר - זה עדיין לא בכמויות גדולות של פעם

אמת ויציב
0 קישור קבוע (Permalink)
30/10/2014 06:44

נחושה
נחושה
tutit כתב:
תודה על השיתוף נחושה יקרה
זה ממש מפקס ונותן לנו תזכורת שגם שרעבים יש לשבת ולאכול בנחת
מאוד דיבר אלי כי אני כשאני רעבה אני גם ממהרת באכילה.ועובדת על זה .
לילה טובsmile

יופי יקרה שהגבת כבר היה שווה הפוסט
0 קישור קבוע (Permalink)
30/10/2014 05:26

אקורדיאון
אקורדיאון
אני רואה מראות כאלה ולא אחת וכמוך מזדעזעת רק מהמחשה שגם אני הייתי שמה לי במושב לידי שוקולד בורקס ותוך כדי נהיגה מחסלת מבלי להרגיש
ועוד מגיעה הביתה ואוכלת ארוחה "מגיעה לי" .
ברחוב מעולם לא אכלתי כי באמת תמיד התביישתי, מזה שנים ,לא זה ולא זה אפילו בזמני בולמוס.
דווקא השבוע אריה שאל אותי כשישבנו לפני ההרצאה וכל הבנות לאחר שנשקלו הוציאו כריכים כי "מתו ברעב" האם אני שמה לב שאני היחידה שלא אוכלת.
באמת עד היום לא התייחסתי לדפוס הזה שלי כי כפי שעניתי לו ,אפילו אין לי הנאה לאכול כך.
0 קישור קבוע (Permalink)
30/10/2014 00:49

EFF
EFF
אכן להיות חלק מהקבוצות של מירי זה אף פעם לא לחזור לדפוסי האכילה הישנים של זלילה בלתי מבוקרת. גם אם אוכלים יותר - זה עדיין לא בכמויות גדולות של פעם
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2014 21:55

tutit
tutit
תודה על השיתוף נחושה יקרה
זה ממש מפקס ונותן לנו תזכורת שגם שרעבים יש לשבת ולאכול בנחת
מאוד דיבר אלי כי אני כשאני רעבה אני גם ממהרת באכילה.ועובדת על זה .
לילה טובsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2014 16:59

אייריס
אייריס
מזלנו שאנחנו כאן ולןמדים דבר או שניים על הכל מהכל..לגמרי לא מובן איך בכלל אפשר לאכול ככה בחוץ בלי ישיבה מסודרת ליד שולחן..לפחות הייתה נתמכת חחחח פשוט הזוי. מה שיפה בזה שפתאום אנחנו מסתכלים אחרת על הדברים ומשנים הרגלים. כוחה של מסגרת. נשיקות וטיפול כייפי
0 קישור קבוע (Permalink)
29/10/2014 16:07

נחושה
נחושה
צהריים טובים פורום יקר
מוכרחהההה לשתףףףףףףףףף:
סיימתי מניקור והבאה אחרי בחורה צעירה ממני, נמוכה ממני ושמנה ממני ביקשה עוד כמה דקות לתור שלה לפדיקור כי היא חייבת עוד כמה דקות וקופצת כאן ממול ותיכף חוזרת...
הייתי בטוחה שקפצה לסופרפארם או לדואר או משהו דחוף...גם ככה היא אחרה לתור של עצמה.
היא ישבה על הספסל ממול הוציאה כריך של חצי בגט ככה ברחוב וסיימה אותו בי אני נשבעת בשישה שבעה ביסים!!!
1. אני מזועזעת מזה שגם אני אכלתי ככה פעם ברחוב או בנסיעה או על ספסל בגינה או ברחוב.....איפה בנחת מפית סכום וצלחת...ונר עם אפשר כמו שמירי לימדה אותנו?
2. כשחזרה ונכנסה (קודם הייתי עם הגב אליה אז לא ראיתי אותה) ראיתי בחורה שמנה עם מכנס לפחותתתתתת 52-54, קוקו מרושל, לא מאופרת, כפכפי אצבע מהמאה שעברה....וצעירה ולא מכוערת פשוט חבל.
3. בעלת העסק אמרה לה בשפתה שמילא היתה אוכלת סלט ירקות קצוץ קנוי או איזו גבינה אבל ככה? בלי חשבון? בלי לחשוב שהקילוגרמים עולים מהר ונדבקים לשנים? למיטב זכרוני גם לא ענתה טבעת נישואין...
4. אמרתי לבעלת העסק (כשזאת הלכה לרחוץ פנים וידיים שומניות...)..."אני לא מאמינה שהייתי ככה פעם"....אני בשוק איך שיניתי את דרכיי מאז ואיך חשוב לי היום אכילה רגילה מודעת בסבלנות טעים ולא ככה בחיפזון וברחוב....והיא צחקה ואמרה לי "כן אני זוכרת שהיית מספרת לי "תקעתי פלאפל"....ומנמנמת כאן על הכסא....

הרגלים אפשר ורצוי לשנות במיוחד כשאנו עולים כיתה ומשתדרגים כל הזמן....פתאום ראיתי איפה הייתי פעם ואיפה אני כעת.....כוחו של שינוי

אגב - כעת אני נזכרת שהייתי תקועה בבוקר בפקק מישהי ישבה ברכב לידי ותקעה בורקס או מאפה קנוי כלשהו כאילו אין מחר....לא ביס ולא שניים...נראה לי קילו או שניים!!!

edited by נחושה on 10/29/2014
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מה שהייתי...פעם...מזמן-כנסו

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!