03/11/2014 05:23
אקורדיאון Posts: 16381
|
במטוס זו ממש לא הבעיה שלי,מה קורה בחופשה,אבל שוב אנחנו יודעות שהכל בראש וניתן להנות גם בשפיות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2014 15:53
רייצל Posts: 339
|
נסיעה טובה תהני עם בני משפחתך רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/10/2014 08:18
dany Posts: 19819
|
חחחח אקו......... גם לי............. אצלי העניין של נסיעה לחול עובד קצת אחרת מכל אחד אחר, אני נכנסת לאמביציה לא להשמין. ואז לא אכפת לי לוותר על כל מיני מאכלים..........כי התשלום יהיה הרבה יותר נעים וזה שמירה או ירידה במשקל. בזמנים שהייתי בחופש גדול מתכנית אכילה נורמלית ונכונה אוהוהוהוהו....... מה שיכולתי לדחוס פנימה. אבל לא עוד!!!!!!!! לא שוכחת מי אני ומה אני רוצה גם שהמטוס ממריא. הכי לא מבינה איך אנשים יכולים בשעות הלילה לאכול בטיסה כאילו זה ארוחת בוקר או צהריים......... והאמת הריחות ממש מגעילים אותי. מעדיפה לעצום עיניים ולישון.
אקורדיאון כתב:
חחח אוי ואבוי יש לי אוסף אדיר של מגנטים על המקרר. חיוך שתהיה לך נסיעה טובה,תהני ושמרי על עצמך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2014 05:18
אקורדיאון Posts: 16381
|
חחח אוי ואבוי יש לי אוסף אדיר של מגנטים על המקרר. חיוך שתהיה לך נסיעה טובה,תהני ושמרי על עצמך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/10/2014 00:52
EFF Posts: 6396
|
נסיעה טובה, בילוי נעים עם הילדים (מבינה אותך...) ושובו בשלום ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2014 20:28
חיוך מהלב Posts: 1125
|
תודה לכולכן נשמות יקרות ולמורתנו מירי אין בלתך !!! אשתדל לא לאכזב את עצמי ולחזור לפחות כמו שיצאתי בע"ה...
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2014 17:01
אייריס Posts: 3744
|
נסיעה טובה ומהנה. ואחלה טיפ קיבלת. שווה לאמץ גם אותו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2014 15:47
נחושה Posts: 6982
|
יקירה סעי לשלום וחיזרי בשלום אנחנו סומכים עלייך ובטוחים בהנאתך ובהצלחתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2014 14:31
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיוך מהלב יקרה תודה רבה ריגשת אותי מאד... שתהיה לך נסיעה נעימה ובשליטה... תחזרי בשלום ותהני עם בני משפחתך. להתראות אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2014 13:39
נינוש Posts: 1442
|
חיוך מהלב יקרה , שתהיה לך נסיעה טובה, בטוחה שתשמרי ותחזרי אלינו במהרה לשגרה הברוכה ,
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2014 13:29
חיוך מהלב Posts: 1125
|
אני אגיד לך למה אני לא מרזה מספרת חברה לחברתה. יש לי עודף ברזל בגוף וכל פעם המגנטים שעל המקרר שלי מושכים אותי אליו,". רציתי לומר למירי שלנו על הכנות ועל הפתיחות מגיע לך שאפו גדול. לכולנו יש נקודות חולשה והעובדה שאנו מכירים אותן ומסוגלים להתמודד איתן זו ברכה גדולה. ההרצאה שלך היתה מרתקת מיוחדת ובאמת ממש בעיתוי מושלם עבורי. אני אורזת את מזוודתי לנסיעה לארה"ב לבני ומשפחתו שם. לקחתי איתי פתית, ג'לי ללא סוכר ועוד כל מיני ... שאנו זקוקה להם שם. הכי חשוב קיבלתי עצה מחברה טובה. יש לי שימלה מאד יפה שעלי ללבוש בחתונת בנה של חברתי, ומה עלי לעשות כדי לחזור מארה"ב ולהראות בה טוב? צילמתי את עצמי בתוכה וכל פעם ש"יבוא לי " משהו שאינו מתאים לי פשוט אסתכל בתמונה ויעבור לי החשק. החשק להיראות טוב מקווה שינצח. גם לקחתי איתי רק מכנסיים עם כפתור ועם רוכסן לא מכנסיים חלילה עם גומי במותניים. הרי כך יש לי בקרה יום יומית על המצב נכון? ובכן, בית הספר לחיים של מירי הוא אבן שואבת להמון שטחים בחיים. הכי טוב לי שאני מגיעה אליה ומקבלת כל שבוע חיזוק וכמה משפטים ש"הולכים איתי לפחות כמה ימים" וגם עד שבוע. ואז בשבוע שאחרי אני מרגישה טוב עם עצמי ועם גופי כשבאה להישקל. תודה לאל שאנו בבית הספר המיוחד והבלתי נדלה של עצות טובות והמון פירגון ומה לא. תבורכי מירי מורתנו
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|