05/11/2014 12:00
dany Posts: 19819
|
החלמה לבת הדודה ועצב על בת דודה שהלכה לעולמה. שיהיה לנו המשך שבוע טוב ופורה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2014 20:39
רייצל Posts: 339
|
רק בריאות בשורות טובות רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2014 05:20
אקורדיאון Posts: 16381
|
בשורות טובות,החלמה מהירה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2014 13:20
נחושה Posts: 6982
|
קרולין כתב:
שבוע טוב יקרות שלי תודה על הברכות המרגשות.... תודה לאל, בת דודתי בסדר נשארת לבדיקות ובירורים, הרופאים מפחדים מעוד אירוע.... רק בריאות לכולנו . אמן. אגב, בת דודתי בת 67 , מודעת מאד לעצמה , שומרת משקל כל החיים , מטופחת, מטופלת ונראית מיליון דולר .....צעירה מגילה .... שרק כך תמשיך לעוד הרבה שנים טובות ובריאות אמן. ונינוש לשאלך ....לא זאתלא בת דודתי אתי.... לצערי הרב, אתי נקטפה מאיתנו לפני שנה.... הסתבכה מאד עם הסכרת, היתה מאושפזת חודשים בתל השומר, מים בריאות.... ועוד ועוד... ולא שרדה.... מאד מאד מאד עצוב לנו. השנה היינו בסוכות ביפגש השנתי המשפחתי אצל אחיה ....וזה לא אותו דבר....שתהיה נשמתה עדן צרורה בצרור החיים. אמן. טוב.............. אז בנימה אופטימית .... יקרות שלי שבוע טוב מבורך מוצלח מחוייך וכל יום אנחנו בוחרות לשמוח עם מה שיש לנו ותודה לאל - לכולנו יש אז רק בריאות, בשורות טובות ואחלה אחלה שבוע אוהבת המון שלכן/ם... בתקווה שגם גברים קוראים... ואולי יחליטו להפתיע....אותנו ....נשמח מאד לכל מצטרף/מצטרפת ...משתף/משתפת..... קרולין
נהדר לפתוח את השבוע עם בשורות טובות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2014 11:47
קרולין Posts: 6651
|
שבוע טוב יקרות שלי תודה על הברכות המרגשות.... תודה לאל, בת דודתי בסדר נשארת לבדיקות ובירורים, הרופאים מפחדים מעוד אירוע.... רק בריאות לכולנו . אמן. אגב, בת דודתי בת 67 , מודעת מאד לעצמה , שומרת משקל כל החיים , מטופחת, מטופלת ונראית מיליון דולר .....צעירה מגילה .... שרק כך תמשיך לעוד הרבה שנים טובות ובריאות אמן. ונינוש לשאלך ....לא זאתלא בת דודתי אתי.... לצערי הרב, אתי נקטפה מאיתנו לפני שנה.... הסתבכה מאד עם הסכרת, היתה מאושפזת חודשים בתל השומר, מים בריאות.... ועוד ועוד... ולא שרדה.... מאד מאד מאד עצוב לנו. השנה היינו בסוכות ביפגש השנתי המשפחתי אצל אחיה ....וזה לא אותו דבר....שתהיה נשמתה עדן צרורה בצרור החיים. אמן. טוב.............. אז בנימה אופטימית .... יקרות שלי שבוע טוב מבורך מוצלח מחוייך וכל יום אנחנו בוחרות לשמוח עם מה שיש לנו ותודה לאל - לכולנו יש אז רק בריאות, בשורות טובות ואחלה אחלה שבוע אוהבת המון שלכן/ם... בתקווה שגם גברים קוראים... ואולי יחליטו להפתיע....אותנו ....נשמח מאד לכל מצטרף/מצטרפת ...משתף/משתפת..... קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2014 15:57
רייצל Posts: 339
|
כל מילה בסלע רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2014 17:05
אייריס Posts: 3744
|
אחלה הרצאה וסיכום מאלף כרגיל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2014 15:25
נחושה Posts: 6982
|
dany כתב:
מחכה למחר בערב לשמוע. בטוחה שיהיה כייף כרגיל
תמיד כיף ותמיד לומדים ועולים כתה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/10/2014 04:33
dany Posts: 19819
|
מחכה למחר בערב לשמוע. בטוחה שיהיה כייף כרגיל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/10/2014 05:56
אקורדיאון Posts: 16381
|
כרגיל כל מילה בסלע.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2014 23:15
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
תודה רבה קרולין אהובה על הפירגון, זה לא חכמה, כשיש תלמידים כל כך מחוננים ואהובים :המשך שבוע נפלא
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2014 22:36
קרולין Posts: 6651
|
אחרי למעלה מ - 25 שנים ביחד איתך, יכולה להגיד לך ולכולםםםםםםםםםםם שאת , ההרצאותשךף, המסגרת הנפלאה שלנו, השיטה המנצחת ב י ח ד הם הקונספט הכי נכון/ראוי בעיניי לאורח חיים בריא ולאיכות חיים זכיתי בך ואין אין לך מ ת ח ר י ם תודה על הרצאה מדהימה/מדעית ומשובחת על מרכז הרעב והשובע . כל שנה את מצליחה לחדד,לרגש, להוסיף,לתבל, להאיר את הדרך שלי ושל כולנו והכי הי בעולם יש לך את היכולת המולדת ברמת ה -די .אן. איי שלך ל ה נ י ע אנשים לשינוי יישר כוח יקירתי. אוהבת ומעריכה אותך מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד לילה טוב קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|