27/10/2014 04:37
אקורדיאון Posts: 16381
|
דווקא סוגיית הלחם בשליטה אצלי,המתוק ,זו המכה. נכון ,כל אחד יודע בדיוק את מה מפיל אותו . בהצלחה לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2014 12:11
אייריס Posts: 3744
|
שבוע טוב. תודה להמלצה. לחם גם אצלי זו בעייה לחם ובצקים למיניהן. לא קל להתמודד כל כך הרבה צריך ללמוד ולעבוד עם עצמנו לפעמים זה נראה בלתי אפשרי. אני בתקופה נוראית וכמובן שיש לזה השלכות באוכל. נקווה לטוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2014 08:16
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
בוקר נפלא מבחינתי לחם זו אהבה גדולה, אך בילתי אפשרית בלעת....שילמת.... באיטליה חגגתי עם הלחם כמובן.... אבל בחיי היום יום אני נמנעת, חוץ משיפון קל של תושיה..... כל אחד צריך להרגיש את גופו ולהתנהג בהתאם.... יותר קל כשאנחנו במסגרת....שבוע נפלא ובשליטה להתראות במעמד השקילה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2014 06:49
dany Posts: 19819
|
בוקר טוב ונפלא שהיו לך סיבות לבלות. הלוואי שתמיד תהיינה. בנוגע ללחמים.......... נחושתי יש עדיין גיל שאפשר......... ובנות כאלו שהן לא שמנמודות מטבע בריאתן (כמוני למשל), אם משמינות ממש לא יודעות איך להתמודד עם זה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2014 05:50
נחושה Posts: 6982
|
בוקר טוב יקרה טוב שנהנית וטוב להתחיל שבוע חדש בסוגיית סלסלת הלחם אין להתקנא הן בוודאי מרעיבות את עצמן בשאר הימים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2014 04:02
אקורדיאון Posts: 16381
|
לכולנו.סוף השבוע עבר בשליטה אבל יצא כך ששלוש פעמים במהלך השבוע החולף ביליתי בבתי קפה ולמרות השליטה זה שונה לא שאני מצירה על כך כי כולנו בני אדם. כאן המקום להמליץ על שתי הצגות של בית לסין,המקרה המוזר של הכלב ושבטים,שווה. אפרופו בתי קפה,באחת הפעמים ישבו בשולחן לידי שתי בנות יפות ורזות שאכלו ארוחת בוקר ,הוגשה להן סלסילת לחמים שלדעתי היה פרוס בה לחם שלם והחמודות "נשנשו אותו בלי להניד עפעף. חשבתי לעצמי שאם אני עושה את זה אני לא עוברת בדלת וגם אם הייתי עושה זאת בגילן,האמת להתקנות בהן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|