26/10/2014 20:22
רייצל Posts: 339
|
חברים יקרים, כל החיים זה סרט.... מי מאיתנו שחווה וסעד הורים או אחים יודע כמה עצוב וקשה לעשות הכל למענם ולדעת מראש שזה לא להרבה זמן...... לכולנו ״סלנו על כתפינו״ תהנו מסרטים והצגות כפיות קלילות ומצחיקות גם ככה החיים זה לא פיקניק.... שבוע טוב חברים יקרים ובשורות טובות רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2014 06:45
dany Posts: 19819
|
תגובות מעניינות, יש הרבה מצבים לא קלים בחיים ובכל זאת אנחנו נחשפים אליהם באם נרצה או לא. כמובן ללכת לראות סרט זו בחירה חופשית של כל אחד ואחד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2014 03:48
אקורדיאון Posts: 16381
|
שבוע טוב בנות יקרות. אני לא חולקת על כך שהסרט קשה אבל חולקת על כך שלא מומלץ לצפות בו,הוא מעלה סוגיה חשובה ודווקא לאחר שעברתי עם אימי ז"ל תקופות קשות בלשון המעטה הסרט גרם לי לחשוב על אותה סוגיה , ראינו כל כך הרבה סרטים קשים כגון על השואה יצאנו בתחושות קשות ובכל זאת המלצנו לצפות. תוכן הסרט הוא ללא ספק מראה לא נעימה של חלק מהחיים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2014 23:09
קרולין Posts: 6651
|
שבוע טןב ומבורך תודה על התובנות לא נלך לצפות בסרט... שמעתי כבר שהוא מאד לא קל.... יש מספיק סרטים טובים . שיהיה לכולנו שבוע נ פ ל א .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2014 20:23
נינוש Posts: 1442
|
גם אני ראיתי את הסרט , לא ממליצה עליו , בכיתי כל הסרט , לא ממומלץ למי שיש הורים במצב קריטי, ההורים שלי בבית אבות במצב של דימנציה , ההומור לא הצחיק אותי , גם אני יצאתי ממנו בהרגשה קשה , אני אוהבת דרמות , אני יודעת שמהללים , אני לא ממליצה !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/10/2014 20:16
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חברי פורום יקרים חזרנו עכשיו מהסרט הישראלי מיתה טובה אין ספק סרט חזק...משוחק הייטב.... אבל אני ואריה יצאנו ממנו בהרגשה קשה... אמנם כולם אומרים שזה מהחיים... אבל הזיקנה מתוארת שם, קשה מאד משתמשים בהומור, ויש קטעים משעשעים ומרגשים מאד. אבל אנחנו מקווים ומתפללים , להתבגר בבריאות, בעשייה..... ובאופטימיות גדולה. איזה כף לנו שיש לנו מסגרת של מודעות, בריאות ועשייה. מחכה לכם השבוע עם הרצאה מהנה ומחכימה.... להתראות במעמד השקילה.... אוהבת מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|