26/10/2014 03:50
אקורדיאון Posts: 16381
|
ושבוע נפלא ובשליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2014 15:14
dany Posts: 19819
|
שבת שלום לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2014 14:59
חיוך מהלב Posts: 1125
|
חזרתי ממסיבת ברית. קיבלתי הרבה מחמאות ובאמת הייתי מודעת למה וכמה אני אוכלת. כל יום הוא שונה וגם הגוף שונה ו"מבקש" דברים שונים. צריך להקשיב לו וגם לעשות את המיטב כפי שאנו יודעים לעשות. לאכול נכון, ובכמויות הרצויות. נכון צודקת נחושה לשבת לאכול זה הכי חשוב אולם אני באופן אישי לא יכולה לרשום את כל מה שאני מכניסה לגופי. זה משגע אותי. אני זוכרת ועצם ההתעסקות בכתיבה מה אכלתי מהבוקר יכולה לגרום לי לאכול יותר ולא פחות. פעם אחת צלחת אחת זה מה שאכלתי וגם הקפדתי שהפחמימות כמותן תהיה קטנה יחסית. השארתי מקום לכמה ביסים טעימים של הקינוחים רק 2 עוגיות קטנות של שוקולד שבהם כמה ביסים. נכון, אני צריכה לעזור לעצמי הערב ורק להסתפק בארוחה ללא פחמימות (בניגוד לערבי שבתות אחרים) אבל זה אפשרי ואני אעמוד בכך. בינתיים אלך לעשות ספורט כמו שאני אוהבת ויודעת לעשות. שתהיה לכולנו שבת טובה ובשליטה על מה שאנו אוכלים. שולחת אהבה לכל האנשים הטובים שהם חלק מהפורום הזה.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2014 08:57
אייריס Posts: 3744
|
סופש נעים. נחושה תמיד יהיו לנו נפילות פה ושם החכמה כמו שעשית להמשיך הלאה ולא המשכת לנשנש עוד. בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2014 08:04
נחושה Posts: 6982
|
בוקר טוב לכולם מודה שאתמול למרות שאכלתי בלי פחממות מחמש אכלתי המון וחוזרת היום לרישום מוקפד מסתבר שאפשר לנשנש פסטרמה שעומדת על השיש או זיתים או אפילו עגבניות תמר הרעיון שאכילה צריכה להיות בישיבה ובנחת צלחת אחת פעם אחת כשאנו מודעים למה שנכנס לפה הוא חשוב נכון ושומר עלינו כאמור צחצחתי שיניים פותחת פנקס רישום בדף חדש ונקי ומה שהיה עבר ונכנסת לסופשבוע בצורה רגועה ומתוכננת במה נבשל נאכל ונתפנק שיהיה לנו סופשבוע נחמד משפחתי /חברים ושנתמיד בעשיה ובמטרה להחזיר חובות ולראות ירידה בשקילה הקרובה נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/10/2014 05:09
אקורדיאון Posts: 16381
|
נפלא לכולנו ובשליטה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|