הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » צהריים טובים

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
23/10/2014 00:16

EFF
EFF
אייריס, הצטערתי לשמוע על ההתרחשויות הקשות סביבך. אכן כך..החיים מביאים אותנו לפעמים למקומות שמאוד לא רצינו להיות בהם, ומזמנים אותנו למצבים שבהם אנו צריכים להעמיד במבחן את כוח העמידה שלנו...היי חזקה ושמרי על עצמך בכל כל המהומה סביבך..חיבוק ...
+1 קישור קבוע (Permalink)
22/10/2014 23:46

miribelkin
miribelkin
Administrator
כולכן מרגשות במיכה בעידוד ובדברי החכמה
איריס אהובה תהיי חזקה. ותשמרי על עצמך.....
אם אין אני לי מי לי.....
22/10/2014 14:49

נחושה
נחושה
dany כתב:
איריס יקרה. כואב לי מאד לקרוא את דבריך....... החיים שלנו רצופים גם עליות וגם ירידות..... אי אפשר רק לצפות לדבש וגם מעודף דבש מקיאים.
מקווה שבאמת תשימי גבולות......... ותחשבי על איריס. המגרנות הן תוצאה ישירה של מתחים ואכילה לא נכונה. ושניהם בידיך.
מאחלת לך שיבואו ימים טובים וקלים יותר.
חיבוק חזק דני

דני כתבת
יפה
נכון
ומרגש
22/10/2014 12:50

אייריס
אייריס
תודה רבה לתמיכה ולעידוד. משתדלת שוב מחדש. נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)
22/10/2014 06:41

dany
dany
איריס יקרה. כואב לי מאד לקרוא את דבריך....... החיים שלנו רצופים גם עליות וגם ירידות..... אי אפשר רק לצפות לדבש וגם מעודף דבש מקיאים.
מקווה שבאמת תשימי גבולות......... ותחשבי על איריס. המגרנות הן תוצאה ישירה של מתחים ואכילה לא נכונה. ושניהם בידיך.
מאחלת לך שיבואו ימים טובים וקלים יותר.
חיבוק חזק דני
0 קישור קבוע (Permalink)
22/10/2014 06:19

אקורדיאון
אקורדיאון
יקירה,מחזקת אותך בחיבוק ענק ומאחלת רק לטוב.
יחד עם זאת את מכירה את המנטרה של מירי ושהיא כל כך נכונה האוכל לא פותר את כל הדברים שצונחים עלינו ללא יכולת לשלוט בהם.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2014 23:33

נחושה
נחושה
יקירה
היה לי יום ארוךךךךךך ולא פשוטטטטטט
העיקר שהסתיים ובכל זאת לפני השינה אני בוחרת להתייחס
בהחלט תמונה משפחתית לא קלה אבל למרות הקושי האמפתיה השיתוף והעזרה שלך את צריכה להזכיר לעצמך שזה מסלול חייהם לא חייך
את מדהימה
את בריאה
את תתגברי על המגרנות
את תחזרי לשליטה באוכל
ואת תעשי כמיטב יכולתך ולא גרוש יותר
כי כל גרוש יותר לא במובן הכספי כמובן
יהחה על חשבון בריאותך הפיזית והנפשית
ואם אין אני לי מי לי:את חייבת להציב לך וגם להם גבולות ברורים
מי כמוני יודעת מה זה להתמסר ולהתייסר בכל פעם מחדש ולהציב את צרכיי ורצונותיי אחרונים בתור אבל למדתי
לשמור על עצמי
לשמור לעצמי
לא לוותר לי
ולא לוותר עלי
כי אם אני אפול יהיה לזה מחיר
ואם אני אשבר לא יועיל הדבר במאום לאף אחד
ואיזון פרספקטיבה ושקט
חשובים ואין להם מחיר
תחשבי על זה יקירה. ליל מנוחה וב"ה גם תגענה בשורות טובות
חיבוק לחיזוק ו....תשמרי על עצמך
0 קישור קבוע (Permalink)
21/10/2014 13:53

אייריס
אייריס
פורום יקר. אצלי ימים לא קלים במישור המשפחתי. אחי הגדול בבית חולים וסופסוף מטפלים בו כמו שצריך ואולי ימצאו לו מקום טיפולי. לאחר ביוקרטיה מפרכת שזורקים אותנו מגורם לגורם. אחי עם מניה וסכרתי מאוד וכרגע באשפוז כנראה נמק עדיין לא החליטו לגבי המצב של הרגל סופית. מחר עובר ניתוח ומקווה לטוב. אצל אחותי הגדולה גם בעיות עקב סיפור גירושין מכוער בקיצור לא קל כרגע ואני כמובן מושפעת גם רגשי ובריאותית מיגרנות וכו'. לא הייתי אתמול במפגש אצל מירי גם לא נראה שיסתדר ללכת ליום אחר לאור העניינים פה. בקיצור מקווה לנס משמעותי ומייחלת לימים טובים.. כרגע חזרתי מבית החולים וגם מאחותי אחרי שהייתה במשטרה עקב הפרוד שלה שפרץ לבית. אני עם כאב ראש מנסה לנוח וכמובן הראש עובד שעות נוספות. מתיש כל כך. תודה לאוזן הקשבת . נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!