|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/10/2014 12:53
אייריס Posts: 3744
|
קרולין המדהימה אתם משפחה למופת ולחיקוי. תבורכו בחזרה ונסיעה טובה לאביך ובריאות. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2014 06:36
dany Posts: 19819
|
מצטרפת לאיחולים לאבא לבריאות ואריכות ימים בנחת. ולך יקירה המשך נתינה בכוחות ואהבה, שנותנים מקבלים הכי הרבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/10/2014 06:17
אקורדיאון Posts: 16381
|
יקירה ,מאחלת המון בריאות ואריכות ימים לאביך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2014 23:35
נחושה Posts: 6982
|
נינוש כתב:
קרולין יקרה , מבינה לליבך , שיהיה בריא ותחזרי לשגרה המבורכת שלך , למשפחה ולנכדים שמביאים כל כך הרבה אושר , תחזרי לחיים ולעיסוקים שלך ,ושתדעי רק נחת .
מצטרפת לכך.אמן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2014 19:28
נינוש Posts: 1442
|
קרולין יקרה , מבינה לליבך , שיהיה בריא ותחזרי לשגרה המבורכת שלך , למשפחה ולנכדים שמביאים כל כך הרבה אושר , תחזרי לחיים ולעיסוקים שלך ,ושתדעי רק נחת .
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2014 12:45
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין יקרה ומרגשת מאד אין מילים לתאר את הטיפול המסור באביך היקר, תבורכי.... שייסע בשלום ויחזור לבקר בקרוב בבריאות טובה. תודה לך על הפירגון והתמיכה, אין עלייך...... אוהבת ומעריכה מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/10/2014 11:32
קרולין Posts: 6651
|
כמה כיף לחזור למסגרת התומכת, מעודדת, מניעה לשינוי שלנו כמה כיףףףףףף מברכת יום יום על הבחירה שלי במירי בלקין, ועל הבית החם שיש לי/לנו מירי יקירתי, כ"כ שמחה שאת ואריה נסעתם לנוח, להנות,לבלות לראות עולם....מגיע לכם הכי הכי בעולם כמה כיף לשמוע ממך את החוויות, הסיפורים, התובנות זה פשוט עונג גדול. תמיד תמיד יש מה לקחת ממך.... ת מ י ד חזרנו כולנו לשגרה - אין כמו ש ג ר ה שתהיה לכולנו שגרה מבורכת , עם אנרגיות טובות, העצמה, תקווה , מחשבות טובות על עצמנו,על הדרך שבחרנו בה, בדיאטה, בחיים בכלל, מאחלת לכולנו מעומק ליבי , הנעה והנאה בתהליכי החיים . אמן. אצלי בחיים האישיים, עומדת שוב לפני פרידה מאבי היקר והאהוב, אחרי 4 חודשים שטיפלתי /טיפלנו , אין מילים בפי להודות לבעלי היקר איציק, כי ת'אמת בלעדיו הכל היה נראה אחרת - שיהיה לי בריא אמן ולבנותיי ליהי וספיר המדהימות . לאחותי אסתי ולבעלה יעקב המקסימים שעזרו ותמכו ונתנו מעצמם במיטב יכולתם. אז... אבי היקר נוסע מחר בבוקר חזרה למחוז חפצו באפריקה.... למרות הגיל, הזמן, הניסיון והתובנות.... לא קל , ופרידות זה עקב אכילס שלי משניםםםםם, אבל יחד עם זאת ,מבינה ומשחררת כי אלו הם חיי/חיינו. אבא לא יכול לחיות כאן -ויש לזה מיליון סיבות.... העיקר שיהיה בריא ומאושר, ושיבוא תמיד לבקר בבריאות טובה, ובשמחה. אמן . אנחנו כולנו כאן תמיד בשבילו מאחלת לכולנו ש ג ר ה טובה , ברוכה , של עשייה,בחירה, מודעות ושליטה אוהבת אתכם מאד, שלכם, קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|