הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הבטחה לעצמי

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
20/10/2014 21:20

EFF
EFF
אמא בריאה ומאושרת = ילדים שמחים ומאושרים..מה צריך יותר מזה??
0 קישור קבוע (Permalink)
20/10/2014 09:29

dany
dany
לא קל להיות אמא לילדים קטנים, לנהל בית ואולי גם עבודה מחוץ לבית...... ובכל זאת לזכור שגם את קיימת וגם לך מגיע. ואם את לא דואגת לעצמך את הרי יודעת שאף אחד לא יעשה זאת.
בהצלחה יקירה
0 קישור קבוע (Permalink)
20/10/2014 09:05

נחושה
נחושה
קטי יקירה
ראשית שמחים על השיתוף שהילדעם מסתדרים והזמן עושה את שלו וגם כמובן השקעתך ואהבתך
באשר להבטחות צריך לקיים
אני בעד עשיה בצעדי שינוי ותירגול בהתמדה ולאט לאט מאשר זבנג ולהיות מתוסכלת שהכול יחזור
אם תקפידי על הכללים של מירי ובלי פחממות מחמש אני בטוחה שהירידה בוא תבוט
0 קישור קבוע (Permalink)
20/10/2014 05:25

אקורדיאון
אקורדיאון
בהצלחה רבה.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/10/2014 18:25

קטי
קטי
היי לכולן אחרי הרבה ששיקרתי לעצמיו עיגלתי פינות הגיע הזמן לקחת את עצמי בידים זה לא יכול להימשך ככה אי אפשר לצוף לעד צריך לעשות מאמץ זהו נגמרו התירוצים החגים לעת עתה ניגמרו הכול יחזור לאט לאט לשיגרה אבל לפי הכאב המציק שלי בגב חוץ מ"הבלעתי" שילמתי שלא ניתן להיתכחש לזה עובדה קימת. היה ביכלל כמה חודשים עמוסים הילדים היו בבית. הקטנה של גם צריכה משקפים לא רוצה לשים. מסרבת בתוקף. אני מישתדלת שהיה לנו תפריט דומה. אבל דיבורים ומעשים לחוד לא תמיד זה הולך אבל אני מקווה שאני יצליח אני לא רוצה שהיא תסבול כמוני שתעבור את מה שאני עוברת. שי מתקדם ניפלא בכיתה א מישתלב יפה. מספר יותר משתף. עירני יותר לסביבה לאחותו יש דיאלוג ביניהם. שבוע חדש הגיע הזמן לשנס מותנים ולקיים את מה שהבטחתי לעצמי. בריאות ולא לקבל קוצר נשימה אחרי שתי דקות שאני רצה אחריהם אימא בריאה. המון בהצלחה לכולם שבוע טוב בשורות טובות
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!