הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סופגניה באוקטובר????

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
13/10/2014 05:11

אקורדיאון
אקורדיאון
מעניין באמת ,אני כל כך אוהבת מתוק וסופגניות ממש לא.
0 קישור קבוע (Permalink)
12/10/2014 17:58

EFF
EFF
לא מבינה את הקטע של הסופגניות..אנשים כל כך מתלהבים.יש כל כך הרבה עוגות טעימות יו תר וגם מהן אנחנו מעלימים עין עד כמה שאפשר.אצלנו אין סופגניות גם בחנוכה..בינתיים לא שמעתי תלונות...
0 קישור קבוע (Permalink)
12/10/2014 17:07

dany
dany
לשמחתי הרבה לא אוהבת או יותר נכון היא לא אוהבת אותי, כמו כל המאכלים הספוגים שמן שעושים לי ממש רע...... זה לא אומר שלא הייתי יכולה לאכול ואחר כך לשלם......... אך בשנים האחרונות באמת בנושא הסופגניה למדתי לשלוט בעצמי כי התשלום הוא ממש כבד ולא בקלוריות אלא בכאבים קשים בקיבה. אליה מצטרפות בשמחה הלביבות.......... ואני אומרת אם את לא רוצה להיראות כמו סופגניה שזה נחמד בגיל שנתיים אבל לא מעבר לכך...... אז שישארו על המגש.

חיוך מהלב כתב:
אייריס היקרה, לכל אחת ואחד מאיתנו נקודות תורפה. לשמחתי סופגניה - למרות שאוהבת אני אהבה יתרה את חנוכה היא לא אחת מהן. למשל עוגת שוקולד או להבדיל עוגת גבינה ראויה אלה יכלו להיות בהחלט מוקד לבעיה אצלי, (מה שבעיה אני לא נוגעת מלכתחילה). סופגניה מזכירה לי את יום הולדתי החל בחנוכה, סופגניה היא בחג הכי אהוב עלי חג של אורות ותקוות ושמחות ומה לא, חנוכה זה חג שמסמל את החורף שאני אוהבת בכל לבבי ובכל מאודי בתקווה שהשנה יהיה גשום ובאמת חורפי, סופגניה היא באמת היתה אהבת ילדות. אך היום ממרום גילי גם היא השתנתה והפכה למשהו אחר כל כך עתיר קלוריות שממש לא כדאי לי. מאחלת לך שתעמדי בציפיות של עצמך ואם סופגניה עושה לך טוב ואת מסתפקת באחת או שתיים לכל היותר, אזי מצבך נפלא ו"לכי על זה" כדי שלא תרגישי מקופחת.
0 קישור קבוע (Permalink)
12/10/2014 15:44

חיוך מהלב
חיוך מהלב
אייריס היקרה, לכל אחת ואחד מאיתנו נקודות תורפה. לשמחתי סופגניה - למרות שאוהבת אני אהבה יתרה את חנוכה היא לא אחת מהן. למשל עוגת שוקולד או להבדיל עוגת גבינה ראויה אלה יכלו להיות בהחלט מוקד לבעיה אצלי, (מה שבעיה אני לא נוגעת מלכתחילה). סופגניה מזכירה לי את יום הולדתי החל בחנוכה, סופגניה היא בחג הכי אהוב עלי חג של אורות ותקוות ושמחות ומה לא, חנוכה זה חג שמסמל את החורף שאני אוהבת בכל לבבי ובכל מאודי בתקווה שהשנה יהיה גשום ובאמת חורפי, סופגניה היא באמת היתה אהבת ילדות. אך היום ממרום גילי גם היא השתנתה והפכה למשהו אחר כל כך עתיר קלוריות שממש לא כדאי לי. מאחלת לך שתעמדי בציפיות של עצמך ואם סופגניה עושה לך טוב ואת מסתפקת באחת או שתיים לכל היותר, אזי מצבך נפלא ו"לכי על זה" כדי שלא תרגישי מקופחת.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
11/10/2014 09:31

אייריס
אייריס
אפילו בסופר כבר יש. ראיתי גם ואני אוהבת כל כך אבל כמובן שלא קניתי. המשך חג שמח
0 קישור קבוע (Permalink)
11/10/2014 07:07

dany
dany
צודקת בכל מילה............ רעל במלוא מובן המילה.
ואיזה מעצבן שאת מזפזפת בטלוויזיה ובכל ערוץ רק אוכל אוכל ואוכל........... כמה אפשר?
0 קישור קבוע (Permalink)
11/10/2014 04:58

אקורדיאון
אקורדיאון
מזל גדול שאנחנו כאן במודעות.
0 קישור קבוע (Permalink)
10/10/2014 14:23

חיוך מהלב
חיוך מהלב
הבוקר שוטטתי לי בקניון היו ל סידורים. מה רואות עיני??? סופסופ יש סופגניות. זה בדיוק הדבר לו חיכיתי !!!! ממילא גם בחנוכה איני נוגעת ברעל הזה, והנה מבשרים לנו שהסופגניה כבר הגיעה ואפילו ראיתי כמה באחד מבתי הקפה הפזורים בקניון. אח"כ הקשבתי במקרה לפרופ' קרסו שראיין דיאטנית. מה הסטטיסטיקה אומרת: שאנו מתקרבים מהר מאד למצב של ארה"ב שם כל ילד שלישי הוא שמן ואף אוביס. שבגיל 12 אנו ממש קרובים אליהם ומה זה אומר על העתיד של אותם ילדים? מחלות וחיים יותר קצרים אם לא עושים דבר בנושא זה. האם לא יכול להיות חוק נגד המזון המרעיל הזה ואחרים??? שהרי הילדים שטופים בפרסומת של מאכלים שאפילו איני רוצה לדבר עליהם. וכן, גם בקניון אני מתבוננת בהרבה אנשים חלקם רזים, מסתובבים עם איזה מאפה מכל סוג שהוא בידיהם. הרי יש ארוחות ואם רוצים אפשר לשבת ולאכול אבל סתם כך לנשנש פחמימות באמצע הבוקר בלי קשר לשום ארוחה? מודעות היא מילת המפתח. לכן אנו כאן בבית הספר לחיים של מירי. היום יש לי אורחת אח"צ אולם בבית אין עוגיות או עוגה כלל. יש פירות (רק כמה) ויש סוג של תמרים שיש לי גם כן. לא יכנסו בפתח ביתי אף אחד מהאויבים הנ"ל. גם אם אארח בחנוכה לא אקנה סופגניות, אלא במספר האנשים שמגיעים אלי בדיוק המספר הזה, כל אחד יקבל אחת. למה להתחיל באוקטובר??? זה לא היה כך בילדותי או נערותי. מה קורה לנו? הרי אנו במו ידינו הורסים לעצמנו את בריאותנו שלא לדבר את המראה החיצוני שלנו, וכן, הדגישה הדיאטנית (החרה אחריה גם פרופ' קרסו) רק כ-5% שומרים על משקלם לאחר הרזיה לאחר תקופה של כ-5 שנים. אני אהיה ביניהם כי אני נמצאת במסגרת ששומרת עלי, ולא אתן לעצמי לקלקל את ההשגים שלי שהם תוצאה של עבודה לא פשוטה וגם ה ת מ ד ה.. וברוח זו ניכנס לתוך השבת הברוכה לכולנו ובאהבה גדולה. שרק ניזהר מכל מה שאנו רואים/שומעים דברים שיסיטו אותנו מהדרך הנכונה והבריאה. אמן

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » סופגניה באוקטובר????

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!