10/10/2014 08:40
dany Posts: 19819
|
ניסיתי וממש לא היה טעים לי, אולי צריך לנסות שוב כי מידי פעם הטעם משתנה.
אקורדיאון כתב:
לא ויתרתי עברתי לסטיביה וזה מתוק והאמת שהכמות שאני צורכת בכל מקרה היא ממש אפסית.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/10/2014 05:32
אקורדיאון Posts: 16381
|
לא ויתרתי עברתי לסטיביה וזה מתוק והאמת שהכמות שאני צורכת בכל מקרה היא ממש אפסית.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2014 16:07
dany Posts: 19819
|
כנראה שזו עוד משוכה שעלי לעבור, היות ועשיתי שינויים דרמטיים בחיי בחודשים האחרונים אז............ עדיין לא רוצה/יכולה/מוכנה לוותר על הממתיקים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/10/2014 05:43
אקורדיאון Posts: 16381
|
קרולין אני כבר כמה שנים עם סטיביה וזה שינוי מבורך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/10/2014 15:26
חיוך מהלב Posts: 1125
|
בקיצור אתן מחונננות. אני יכולה לשתות קפה בלי אך לא תה לצערי. שם אני שמה ממתיקים. להיגמל לגמרי. אנסה כי מזמן ניגמלתי ממלח ואני בהחלט מאושרת מכך. הטעמים הנורמליים של כל המאכלים עושים אותי מאושרת. לגבי ממתיקים, איני בטוחה שחד וחלק זה מביא לסוכרת, אולי אצל אנשים מסויימים??? אני מאמינה בדרך המלך, לא להיכנס לשום קיצוניות באף נושא בחיים. נקווה לטוב. נשיקות לכולכן ערב חג והכי חשוב חג מאושר ומלא שמחה !!! בריאות ואהבה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/10/2014 14:34
אייריס Posts: 3744
|
אחלה שינויים. ההצלחות באות מהקטנות האלה. אצלי הסוכרזית הייתה רק בימי הרווקות שלי ומזמן נגמלתי ממנה. לא שותה דיאט בכלל ורק מים. לעיתים נדירות משהו מתקתק. סוכר פעם ביום כפית בבוקר והשאר ללא סוכר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/10/2014 14:09
1103 Posts: 5022
|
קרולין יקירתי מאז שמירי דיברה על הפחתת הממתיקים עד לוויתור עליהם,לאחר מכן הכתבה בעיתון אני בטוחה שלאט לאט רבים מחברי החוגים מצליחים לעשות את השינוי ותבוא עליהם הברכה. לפני זמן רב בלי קשר לדברי מירי או לכתבה ניסיתי את הסטיביה אשר מאוד לא נעמה לחיכי וחזרתי לסוכר לייט. בכוונתי לנסות שוב לפחות להפחית את השימוש בממתיק המלאכותי. בהצלחה לכולם חג סוכות שמח נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/10/2014 13:55
EFF Posts: 6396
|
קרולין, ההתמדה שלך והדבקות במטרה - דוגמא נפלאה לכולנו...חג שמח !!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/10/2014 11:02
נחושה Posts: 6982
|
שמחה על הרעיון לשתף בשינויים שצלחנו והצלחנו. ראשית המון בהצלחה לך. שנית ביום שהתפרסם המאמר בעלי אמר לי שמספיק עם הסוכרזית ואם זה מחיש סוכרת אז נתרגל ונתגבר ונעשה את זה יחד. מירי כמובן צודקת ומקדימה את זמנה תמידדדד בקיצור אין יותר סוכרזית ואין תחליפים. היה קשה או יותר נכון מוזר בדיוק יומיים לגבי קפה שחור אני שמה כשליש כפית סוכר וגם בוץ שותה פחות בחוף החלפתי את ההפוך באמריקנו חם או קר עם מעט חלב ואני בחיים....חחחחח שינויים לעיתים מפחידים הרבה יותר ממה שהם באמת לחיי שינויים קטנים אך משמעותיים והצלחה רבה לכולנו נשיקותתתתתת וחג שמייח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/10/2014 10:15
קרולין Posts: 6651
|
לא מוותרתתתתתתתתתתתתתתתת ממש לא ! ככה זה כשמתלהביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/10/2014 10:15
קרולין Posts: 6651
|
עובדת עליו עכשיו ?! עברתי מסוכרה דיאט לסטיביה ... אחרי הכתבה המדעית על הממתיקים שכמובןןןןןןןןןןןןןןן מירי שלנו הודיעה על כך קודםםםםםםםםםםםםםםם והיא בעצמה עשתה שינוי המודל לחיקוי שלנו זכינו בה ובגדול החלטתי גם אני מצטרפת.... את האמת לא קל , ממש לא, אך לו מוותרתתתתתתתתתתת זוכרים 21 יום ברציפות = שינוי. ממשיכה ממשיכה כי יודעת ומבינה שזה חשוב, נכון לי ואני שם. אדווח בהמשך...... אולי זאת ההזדמנות ,לכתוב כל אחד אחת , על שינוי קטן 1 שלוקחים בהחלטה מהראש !!! לעשות לקראת השנה החדשה הבאה עלינו לטובה. אמן כנסו שתפו יהיה בטוחחחחחחחחחחחחחח מענין, מרתק, מצמיח ושווה לכולנו שתהיה לנו שנה של הנעה והנאה . אמן. שוב.... חג שמייחחחחחחחחחחח ורק טוב לכולםםםםם אוהבתתתתת שלכם, קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|