הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי יקרה שלי איזו ה ר צ א ה מיוחדת נוגעת

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
09/10/2014 16:02

dany
dany
יולי יקרה
מקווה שתוצאות הבדיקה תהיינה טובות.
טוב עשית שהגעת לקבוצה והטענת את עצמך באנרגיות חיוביות לקראת החג.
שיהיה חג שמח
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2014 14:29

אייריס
אייריס
יולי כל הכבוד לקילו פחות ובשורות טובןת. חג שמחחח
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2014 10:56

נחושה
נחושה
יולי ראשית שתהיינה תוצאות טובות של הבדיקה
שנית להרצאה של מירי אפשר להגיע הרוסים מעייפות ויוצאים עם אנרגיות מחודשות ומוטיבציה לעשיה
חג שמייח
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2014 10:55

נחושה
נחושה
יולי ראשית שתהיינה תוצאות טובות של הבדיקה
שנית להרצאה של מירי אפשר להגיע הרוסים מעייפות ויוצאים עם אנרגיות מחודשות ומוטיבציה לעשיה
חג שמייח
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2014 10:09

קרולין
קרולין
יולי מרגשתתתתתתתתתת תודה לך smile שתהיה לך ולכולנו שנהההההההה נהדרתתתתתתתתתתתת ושכל שנבקש לו יהי. אמן
חג שמייח לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
הנאה, שמחה, התרגשות, משפחה, אושר, ביחדנסססס, הפתעה, התלהבותתתתתתתתתתתתתתת, חופששששש, רוגע, שלווה, שיהיו לנו ים מאלה ואף יותר . א מ ן .
האוכלללללללללללללל שיהיה טעים, טרי, מגוון, מהנה, מספק ו ב מ י ד ה . הכלללללללללללללללללללל הכללללללללללללללללל א פ ש ר י .
נשיקות וחיבוקים חמים לכולם וחג שמייח ומואר לכולםםםםםםsmile
אוהבתתתת המוןןןן
קרולין.
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2014 08:04

יולי
יולי
היי,
השבוע הגעתי להרצאה (אתמול) אחרי בדיקה ששלחו אותי לעשות בלילה. האמת היא שחששתי שאהיה מאוד עייפה אח"כ
במהלך היום , כיוון שהלכתי לישון ב-4:00 לפנות בוקר (נדיר ביותר..smile וכמובן, שאח"כ אני עובדת, כרגיל (העבודה היא חיינו)
אז התלבטתי אם להגיע או להישאר לישון עד מאוחר בבית. פספסתי את ההרצאה בחוג של יום שני בוקר כיוון שהייתה לי עבודה דחופה לעשות.
וכבר חשבתי שפספסתי את השבוע.
למזלי, צלצלתי למירי, והיא ענתה לי שביום ג' יש חוג בתל אביב בבוקר , בגלל ערב החג.
כמובן, שגם ככה רציתי להגיע, אבל ידעתי שאני מתחילה לעבוד בשעה 14:30 באותו יום ושיהיה לי מאוד לחוץ.
לכן, שאלתי את בעלי אם יוכל לאסוף אותי חזרה הביתה מהחוג. שחזרתי הביתה עייפה מאוד ב4 לפנות בוקר כבר הייתי בטוחה
שלא אתעורר בבוקר ואפילו כיוונתי שעונים לשעה 11:00, אבל שכחתי לכוון את האייפד והוא נותר לצלצל בשעה 8:30.
אומנם ישנתי רק 4.5 שעות אבל מכיוון שכבר התעוררתי, הרגשתי שאני חייבת, פשוט חייבת ללכת השבוע..לפני החג
לחוג כדי לאסוף אנרגיה טובה ולשמור על מסגרת אכילה שפויה גם בחג הזה. הגעתי, נהניתי מהרצאה מעניינת מאוד
ו..אפילו זכיתי בקילו פחות. עכשיו זה הזמן שלי להחזיר חובות , לצאת מהקליפות הישנות, התירוצים ושאר העניינים
ולהתחיל את השנה הזו עם החזר חובות, ושהשנה הזו תהיה שנת רזון ובריאות.

קרוליין- כתבת יפה ומרגש מאוד. אין כמו ההרצאות של מירי שנוגעות בנו במיתרי הלב פנימה ומחוללות שינוי אדיר, צעד אחר צעד
דני- כל הכבוד על אכילה בשליטה במסעדה
חיוך מהלב- כל הכבוד על הפרגון והתמיכה
אקו- אכן, ההרצאה של מירי נותנת לנו אנרגיה חיובית, ממש חמצן.
וכמובן- מירי- שבלעדייך כל זה לא היה קורה, השינוי הנהדר הזה שאת מחוללת אצלנו וכמובן- החשיבה המעניינת הזו לחיים שמעודדת לשינוי וצמיחה.

חג שמח לכולנו,
לכל באי ובאות הפורום, למירי ואריה היקרים,
חג שמח ובשליטה,
יולי
0 קישור קבוע (Permalink)
08/10/2014 06:54

dany
dany
חיוך יקרה השבוע היה שבוע כזה של יציאות כל יום......... ואני לא מוותרת....... אני יוצאת , נפגשת עם חברים...... נהנית ולא מאוכל ותאמיני לי הכי טוב כך...... שאת לא שקועה באוכל את שקועה בחברותא. וכפי שאת אומרת הכל רק להיות.

חיוך מהלב כתב:
דני את ממש מחוננת ולשבת במסעדה כך זו ממש גבורה. אחרי הכל לא כל יום הולכים למסעדה לחגוג יום הולדת כזה לבת !!! שתירווי נחת, ממנה ומכל שאר בני המשפחה, שיהיו ימייך ולילותייך מבורכים בכל הטוב שבעולם ובעיקר שתמשיכי להיות דוגמה ומופת להתנהגות "נאותה" גם במסעדה. כל הכבוד. מודל לחיקוי !!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
07/10/2014 09:00

קרולין
קרולין
תודה על התגבות smile זכינו smile רק ככה מ צ ל י ח י ם smile עם מירי, המסגרת והביחדנס הנפלא שלנוsmile
שיהיה לכולנו רק טוב, שנהנה מהדרך ושנדע לעבור את החגים שנותרו הכי הכי טוב שאפשר smile
יום נהדררררררררררררררררררררררררר לכולם smile
0 קישור קבוע (Permalink)
07/10/2014 07:25

חיוך מהלב
חיוך מהלב
דני את ממש מחוננת ולשבת במסעדה כך זו ממש גבורה. אחרי הכל לא כל יום הולכים למסעדה לחגוג יום הולדת כזה לבת !!! שתירווי נחת, ממנה ומכל שאר בני המשפחה, שיהיו ימייך ולילותייך מבורכים בכל הטוב שבעולם ובעיקר שתמשיכי להיות דוגמה ומופת להתנהגות "נאותה" גם במסעדה. כל הכבוד. מודל לחיקוי !!!!

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
07/10/2014 07:21

dany
dany
תודה מותק

אייריס כתב:
dany כתב:
קרולין יקרה גורמת לתיאבון לשמוע את ההרצאה.
רציתי לספר שאתמול חגגנו בערב לביתי הבכורה יום הולדת

44. יצאנו למסעדה. ברור לא?????????
אצלי בערב כבר כמה חודשים ממש אכילה מעטה ומדודה. כך הכי טוב לי.
ובכל זאת לא נעים לשבת שכולם "בולסים" ואני מה?????? אשב עם כוס מים?
הזמנתי סלט ללא רוטב. התענגתי עליו אוהבת ירקות הכי הכי בעולם. לאחר מכן כוס תה נענע ...... ובעיני החיים יפים.

מזלללל טוב לביתך... וכל הכבוד לשליטה. בהצלחההה
0 קישור קבוע (Permalink)
07/10/2014 05:29

אקורדיאון
אקורדיאון
ללא ספק חובה ולא לוותר,להגיע להשקל ולקבל חמצן.
0 קישור קבוע (Permalink)
06/10/2014 23:33

אייריס
אייריס
dany כתב:
רציתי לספר שאתמול חגגנו בערב לביתי הבכורה יום הולדת

44. יצאנו למסעדה. ברור לא?????????
הזמנתי סלט ללא רוטב. התענגתי עליו אוהבת ירקות הכי הכי בעולם. לאחר מכן כוס תה נענע ...... ובעיני החיים יפים.

מזלללל טוב לביתך... וכל הכבוד לשליטה. בהצלחההה
0 קישור קבוע (Permalink)
06/10/2014 17:47

dany
dany
רציתי לספר שאתמול חגגנו בערב לביתי הבכורה יום הולדת 44. יצאנו למסעדה. ברור לא?????????
0 קישור קבוע (Permalink)
06/10/2014 14:20

אייריס
אייריס
מקסימה ומפרגנת.תמיד קרולין היקרה..תרגישי טוב עם הצוואר ותמשיכי לחמם אותו. ומירי אין מילים היה נפלאאאא. אוהבת אותכן
0 קישור קבוע (Permalink)
06/10/2014 13:49

miribelkin
miribelkin
Administrator
קרולין יקרה ומפרגנת
תודה רבה שיהיה לכם חג שמח
שאבא ירגיש טוב וכל המשפחה המורחבת....
אוהבת אתכם מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
06/10/2014 12:43

קרולין
קרולין
ובמניעה לשינויים בחיים ובדיאטה שהיא חלק חשוב ובלתי נפרד ממציאות חיינו smile
ריגשת אותי ונגעת בי בכל מילה ומילה שצאה לך מהלב ומהנשמה.
תודה על הכנות, שתוף,פתיחות ועל היכולת להניע אותנו לעבר השינויים המיוחלים.
מי שמאמין בעצמו ורוצה לא מפחד ! הכל אפשרי הכל פתוח ותמיד תמעד ובכל רגע נתון אפשר לעשות א ח ר תupset וכמובן שאחרת טוב יותר עבורנו!!!
עם גישה כזאת לחיים הכל הכל אפשרי, והרובבבבב תלוי אך ורק בנו smile הרוב טוב הרוב קובע והחיים י פ י ם.
אחלה הרצאה שנותנת דרייב אדיר להתחיל השנה ברגל ימין עם רצון עזזזזז לעשות דברים אחרת לטובת איכות חיינו.
מה שטוב שומרים ומה שפחות מפנים אותו ומכניסיםםםם חדש אחר שונה מרענן ומרגשששש.
אוהבת אותך מאד מעריכה אותך מאד
שמחה ומאושאת להיות חלק ממשפ מירי בלקין המורחבת המאוחדת והמגובשת.
גמר חתימה טובה לכולנוupset
ושנה נ פ ל א ה יחד איתך ללמידה צמיחה פירגון נתינה וים של אהבה תמיכה ועידודsmile
שלך
קרולין.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי יקרה שלי איזו ה ר צ א ה מיוחדת נוגעת

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!