הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי היקרה !!!מילים שבאות מן הלב ונכנסות אליו !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
01/10/2014 22:15

miribelkin
miribelkin
Administrator
חיוך מהלב יקרה
כתבת כל כך יפה ומרגש....
תודה רבה על הפירגון,
את תלמידה נפלאה.....ולכן גם מצליחה....
סוד ההצלחה בהפנמה וההתמדה...
מאחלת לך ולמשפחתך שנה טובה
וגמר חתימה טובה אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
01/10/2014 08:59

אייריס
אייריס
מצטרפת לכל מילה ואמן תבורכו כולם פה
0 קישור קבוע (Permalink)
01/10/2014 07:26

dany
dany
חיוך איזה פוסט מקסים וממלא. תודה
הלוואי וכל חלומותיך ומשאלותיך יתגשמו ובמהרה.
גם לי יש ילדים שגרים במרחק הזה ממני כבר עשרות שנים. והצרה שהיום הם חיים באי בקריביים ששייך לוונצאולה שאין לנו איתה יחסים דיפלומטיים ואי אפשר לקבל ויזה לשם. כך שרק שהם מגיעים לכאן או שעושים פגישה באירופה אנחנו מתראים. את הנכדים (גדולים ולומדים בארה"ב בקולג') כבר לא ראיתי שש שנים. פעם אחרונה היו ילדים והיום הם כבר מבוגרים. לא קל כלל וכלל. אז צריך לשמוח עם מה שיש ולהסתפק בזאת.
שיהיה גמר חתימה טובה ושנה טובה טובה ושקטה.
0 קישור קבוע (Permalink)
01/10/2014 06:35

נחושה
נחושה
חיוך יקרה. את נותנת ביטוי למחשבותנו אנו. מאחלת לך הצלחה גדולה ומתמשכת
0 קישור קבוע (Permalink)
01/10/2014 05:20

אקורדיאון
אקורדיאון
לא נותר אלא להסכים עם כל מילה.זכינו למסגרת שהיא הרבה מעבר לדיאטה.
0 קישור קבוע (Permalink)
30/09/2014 23:21

חיוך מהלב
חיוך מהלב
הרצאתך מירי הערב היתה פשוט מיוחדת במינה. תמיד הרצאותייך מעולות ותמיד אני למדה משהו. הערב הרגשתי התעלות. המילים על הספר "אדם מחפש משמעות" על למידה ממה שאנו רואים בילדותינו וחווים (נזכרתי בצורת האכילה הלא בריאה בביתי כילדה) ומה שזה עשה לי לכל החיים. נזכרתי גם בזה שהיום יש לי בראשי את התדמית שאין לי דרך חזרה אחורנית, הרגשתי כל מילה שלך שנובעת מהלב והאיכפתיות כלפי כל אחד ואחת מאיתנו כי כולנו בבית הספר לחיים שלך, וכמעט כל משפט "עשה לי את זה בגדול". הרגשתי שכאן רק אצלך אני מרגישה בבית, כי הנושא של אוכל בריא מעבר לכל קלוריות ודיאטה זה הנכס הגדול ביותר שאיפשרתי לעצמי, וכן, שאני יודעת שכל שבוע עלי להתיצב מול עצמי מולך ומול המראה שלי הפנימית ולומר לעצמי כי עשיתי כמיטב יכולתי, כל אלה הרגשתי את כל מילותייך אחת אחת עוברת אלי ללב. וכשהלב קשוב ורוצה מאד ללמוד ולהשתפר אז כל דבר עושה את העבודה ובכך את משפיעה עלי רק טוב. וכן, גם אני למדתי להקשיב לגופי ולקול הפנימי ולדעת מה טוב לי ומה לא. וכשטוב לי אזי יש לי כוח לתת לאחרים. יש לי חברה מאד מאד שמנה שאינה עושה דבר עם עצמה למרות שבעבר היא הצליחה יותר ממני. כל פעם כשאנו מדברות היא מספרת על עייפות. מעבר לעייפות נורמלית אצל כל אדם, אצלה העייפות זה פונקציה של המשקל שנושא גופה וגם אני הייתי במחוזות הקשים האלה של עייפות תמידית כל כך הרבה שנים, מה יש לומר. השומן זו מחלה קשה גם אם לא מדובר בעשרות קילוגרמים. ואני מחויבת לעצמי עד שבוע הבא לא יותר מכך להתמיד ולעשות לעצמי את הכי טוב כי כשאני קלה יותר הרגשתי משתפרת אפילו מ1 קג. וכן, להשתדל השבוע במיוחד זו משימה שאקח על עצמי. ביום אחר ובשבוע אחר אוכל לעשות עוד. השבוע רק השבוע אני חייבת לעצמי !!! זה מה שלקחתי הערב. ועוד, את אהבת האדם שבך שאני מאד מזדהה עימה כי גם אני כזו אוהבת אנשים "כרונית" ומפרגנת לכל אחד לא משנה מה, תמיד יש משהו טוב שאני רואה בעיני האחר. אהבתי כל מילה בהרצאתך וכמובן אעשה את המרק המיוחד לקראת יום הכיפורים גם אם אני לא צמה מאז יום כיפורים של 1973.... אבל אני הולכת לחברתי שנמצאת במרכז העיר ומעבירה יום יפה של שיחות נפש. וכמה שאת צודקת על הזמן איכות עם בני משפחתך וכבר חולמת גם להגשים את זה עם משפחתי שכולם יתאספו ונצא לסופשבוע. מקווה שבני יחזור הקיץ לארץ ואז אוכל להסניף את הקטנים מתי שיתחשק לי לא במרחק של 20 שעות טיסה רק להגיע אליהם.
וברוח זו אני מאחלת לכולנו שנה של בריאות ועשייה ברוכה, גמר חתימה טובה לכל מי שמתמודד עם דברים קלים או חלילה קשים והעיקר שיתנו לנו לחיות במדינה שלנו בשקט ושלווה אולי אפילו סוג של שלום !!! כמה אני אופטימית ובעיקר שיהיה שלום בינינו לבין עצמנו ולא רק בשעת צרות חלילה.
היי ברוכה מירי ומאחלת לך את כל הטוב שבעולם עם משפחתך ועם עצמך ובעיקר גם עם אריה עד 120 שנה של בריאות ושמחה !!!

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי היקרה !!!מילים שבאות מן הלב ונכנסות אליו !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!