30/09/2014 09:01
אקורדיאון Posts: 16381
|
הרגשה שזר לא יבין זאת.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/09/2014 07:43
נחושה Posts: 6982
|
הסתו בפתח והימים מתקררים ומתקצרים וזאת ההזדמנות להיפרד מהבגדים הלא מחמיאים לבדוק את גופינו ולהתאהב בו מחדש לפנק את עצמינו אם ניכר שינוי מאז וכל הכבוד חיוך יקרה ולכל המצליחות אין הרגשה כייפית בעולם כמו לקבל מחמאות בהצלחה לכולנו עם בוא הסתו והתנהלות נכונה ושליטה באוכל והשגת היעדים כבר עכשיו נשיקות, נחושתכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/09/2014 22:05
חיוך מהלב Posts: 1125
|
אמן שכולנו נצליח !!!
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/09/2014 15:24
dany Posts: 19819
|
איזה כייף, גם אני חווה בימים אלו את החוויות הללו שעולים על בגדים............ שחיכו בארון זמן די רב.......... והנה עולים ואפילו לא צרים ומציקים. שנה טובה ומלאת הצלחות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/09/2014 14:36
חיוך מהלב Posts: 1125
|
תרתי משמע. הוצאתי זוג מכנסיים ארוכות מהארון, (עדין התוית עליהן) זהו זוג שבקושי נסגר לפני סוף השנה האחרונה שאני לפחות רוצה לשים מאחורי. הבוקר המכנסים נראו נפלא על גופי הרוכסן נסגר בקלות וזה מעודד אותי להמשך הדרך. האם יש הרגשה טובה מזו? הן חתיכיות ומאד מחמיאות לי המכנסיים. גם גשם סוחף ממש של 15 דקות בנתניה שירד הבוקר לא קילקל לי המצב רוח להפך התפללתי שיהיה רק סיפתח לשנה גשומה ומשופעת במים. אך כשפסק הגשם חזר להיות מזג אויר חם ומעיק ממש טרופי !!! לא אהבתי בכלל. אני מבקשת ממך בורא עולם שתתן לנו השנה שנת ברכה במיוחד שהשנה שנת שמיטה, שנוכל לקבל פרי האדמה בשנה הבאה פרי בשל, ירקות טובים ובמחיר סביר כי "הירקות הם חיינו" וכשהם מחייכים אלי מהצלחת אני מאושרת !!! היש נחמד מזה???? כל הצבעים וכל הצורות של ירקות וגם פירות (אלה שמותר לנו).... באהבה גדולה לאדמתנו ולכל מה שהיא מניבה עבורנו שיהיה רק טוב לכולנו עם חיוך רחב ותקווה שמחר השקילה תביא לי עוד נחת עם ירידה אפילו קטנטנה.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|