|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
27/09/2014 18:25
dany Posts: 19819
|
שבת שלום חנה יקרה. אכן מסכימה כי טיול מאורגן יש בו את המעלות ואת החסרונות......... והכי טוב לשוב הביתה ולהתחיל להפנים את כל החוויות. שתהייה שנה נפלאה ומלאת חוויות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/09/2014 07:17
אקורדיאון Posts: 16381
|
חיוך,כל כך נכון ,לפעמים השקט,הבית שלנו הם עיקר המציאות והם מעניקים לנו כוחות מחודשים להמשיך ולרוץ הלאה. שבת נפלאה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/09/2014 21:50
חיוך מהלב Posts: 1125
|
אני מודה שבפעם הראשונה בחיי, הסופשבוע הוא לא "ארוך" לי. כי אחרי 20 ימים בהם רוב היום הייתי סגורה ב"קופסה" שנקראת אוטובוס עם 19 אנשים שונים, מתרגלת לכל שגיונותיהם, לשיחותיהם, לעובדה שלמרות התנאים הלא פשוטים צריך "להיות נחמד לכולם, בכל מחיר, וגם רכבות לילה וגם טיסות פנים חוץ מהטיסות לקירגיסטן סין וחזרה.... אז באמת זה חלק מהעניין של טיול מאורגן כזה, אינטנסטיבי קשה פיסית וקשה גם נפשית. ואני שכל כך אוהבת חברת אנשים ובכלל אנשים מוצאת את עצמי שותקת הרבה מאד שעות. כי כשאין לי "משהו חכם" לומר או להגיב, עדיף להתרכז רק בנופים המיוחדים ולהיות בכאן ובעכשיו כי תודה לאל חדשות לא שמעתי מהארץ וזו היתה תרופה מיוחדת שאינה רשומה בסל התרופות אך עזרה לי מאד מאד. עתה אנו בבית, לא הזמנתי אורחים, ואם איני מתארחת אם מישהו ירצה יבוא לבקר ואם לאו מצוין זה יתן לי זמן נוסף לעבוד על הכתבה שאני מכינה על הגיל השלישי במקומות בהם ביקרתי כי ערכתי הקלטות ושאלתי שאלות וצריך לעבד את כל החומרים ולכתוב מסודר. וכן, אני עושה את הספורט שלי על בסיס יום יומי, ואני משתדלת מאד להקפיד על ארוחות נטולות פחמימות בערב כי חשוב לי להמשיך ולרדת במשקל, ונקווה לטוב. יש תקופה שצריך לקחת הכל לאט, להקשיב לגוף ולנשמה שרוצים ממש רוצים שקט ומנוחה וזה הדבר הנכון לעשות גם אם מחר זה שבוע אנו כבר בבית. לעיתים לוקח יותר זמן לחזור לשיגרה במובן העמוק של המילה.... והרי אין לי זמן רב להתאושש מכל הטיול הזה כי שוב בקרוב עלינו לנסוע הפעם לביקור הנכדים שנמצאים בצפון קליפורניה. בטח שאני לא מרוצה מהרעיון של שוב להיות 20 שעות רצופות בערך באויר ושדות תעופה ובידוק בטחוני והכל... אבל בראש כבר מתכנתת מה הפעם אקח איתי כדי שיהיה לי יותר קל בדיאטה דברים שעליהם לא חשבתי בעבר ועכשיו אני אבוא יותר מוכנה. ובנימה אופטימית והמשך השבת הברוכה עלינו להתחיל ברגל ימין את השנה החדשה בהחלטות נחושות ומעשים בהתאם כדי להגיע להשגים. כי לי אין ברירה ולכן אשתדל גם אם אמש בערב כשכבר הייתי לקראת שינה הרגשתי רעב גדול. לגמתי את תה הצמחים ואמרתי לעצמי שאין מצב שארד למטבח מקומי במיטה למעלה וכך היה... וכל יום מחדש אני מדברת עם עצמי ועושה עד כמה שאני יכולה..... שיהיה טוב לכולנו
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|