24/09/2014 16:58
חיוך מהלב Posts: 1125
|
היינו יחסית מעט בחוג המאוחר של סמינר לוינסקי. כולנו ישבנו קשובים לדבריה החכמים והחשובים של מירי האחת והיחידה שלנו. אחרי ארוחת החג (אם תהיה כבדה) אפשר לוותר על ארוחת בוקר. עיצה טובה. היו עוד עצות אחרות ובעיקר זו שבמהלך הארוחה אפשר להזיז את הכסא אחורנית ורק להביט בפלסטלינה של האוכל שאינו רצוי לנו. כי אחרי ארוחת החג יש גם את מחר ויש תשלום על מה שנגזים בו. גם בהרצאה הזו, שמעתי שוב כיצד לשמור על הקיים, כיצד להמשיך ולשאת בעול, לא מתוך כפיה חלילה או מתוך הרגשת חסך אלא מתוך ידיעה ברורה שזו הדרך שאין בילתה והכל בהרגשה של הרפיה כלומר לא ללחוץ על עצמנו. אם יש חריגה בערב הרי שלמחרת אפשר להרגיש יותר טוב עם נמעיט באכילה. נכון, הדברים ידועים אך כשאת מירי חוזרת ומסבירה וגם נותנת דוגמאות זה בהחלט עוזר לי מאד להישאר בהרגשה של "הכל בסדר" ואני אעבור את הערב בגבורה אך מתוך הרגשה שאפשרי גם להגזים מעט לא הרבה מידי. אני שולחת המון אהבה לכל מי שכותב בפורום המדהים הזה, מאחלת לכולנו שנה שפויה באוכל ובכלל, הצלחה בכל אשר נפנה ובעיקר בריאות ושלווה בארץ שתתן לנו אפשרות לעשות את כל מה שאנו רוצים להגשים. בהצלחה ובאהבה חנה
-- hs
|