23/09/2014 20:32
EFF Posts: 6396
|
4 עלי פילו ספריי שמן
100 גרם אגוזי מלך גרוסים 4-5 תפוחי עץ חתוכים לקוביות קנמון, ציפורן ממתיק לפי הטעם סוכר וניל מבשלים את התפוחים בתבלינים ומעט מים עד לריכוך (לא מאוד..) מסננים ומצננים
מרססים כל עלה פילו בשמן ספריי ומפזרים אגוזים גרוסים(משאירים אגוזים לפיזור על התפוחים) מניחים את העלה אחד על השני
מסדרים בקצה העלים הערוכים את התפוחים מפזרים על התפוחים אגוזים גרוסים וסוכר וניל
מגלגלים לרולדה
אופים ב - 180 מעלות בערך 25 דקות עד שמשחים יפה
|