06/10/2010 07:48
ענת Posts: 3849
|
אפילה מתכון טעים...תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/10/2010 11:33
שאפתנית Posts: 8392
|
אפי תודה המתכון מדהים!! הכנתי אתמול בלילה ויצא מעולה!!!!! כמובן שהוספתי את הדלורית כפי שציינתי והריח בבית פשוט מדהים, כייף שאפשר לאכול, להתענג וכל זה בלי לחטוא.
שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2010 22:17
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ400 קק"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2010 14:18
שאפתנית Posts: 8392
|
נשמע טעים. אני אכין השבוע עם דלורית אפויה ליד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2010 12:50
ענת Posts: 3849
|
תודה רבה תבורכי!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/10/2010 12:47
EFF Posts: 6392
|
החומרים: כרובית אחת 1/2 כפית פפריקה מעט כורכום 2 כפות שמן זית איכותי שום כתוש - מ- 3 שיני שום מלח כף שומשום קלוי במחבת ללא שמן טחינה גולמית לקישוט - זרזיף קטן ולא חייבים... אופן ההכנה: 1. חותכים את הכרובית לחתיכות בינוניות. 2. חולטים במים רותחים למשך כ-4 דקות. 3. מסננים. 4. בקערה גדולה זולפים שמן זית, פפריקה, כורכום, שום כתוש ומלח. 5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות, עד להשחמה. 6. מוציאים את הכרובית, מניחים על צלחת הגשה. מוסיפים מלמעלה טחינה גולמית ושומשום קלוי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|