19/09/2014 16:23
1103 Posts: 5022
|
אין אחד מהחוגים שקרא את הכתבה ולא התרגש,מה שמוכיח שכל התובנות של מירי והאינטואיציות שלה מוכחות מדעית. הרווח כולו שלנו. שבת שלום נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2014 10:46
אייריס Posts: 3744
|
נכון כל האמור פה. בכל.הרצאה מירי דואגת לשנן לנו את המידע הזה. אז אני לא מופתעת מהכתבה. מה שבטוח כאן לומדים הכל מהכל. אוהבת ומעריכה אותך מירי יקירה. נשיקות לכולכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2014 08:21
אקורדיאון Posts: 16381
|
חיבוק גדול קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/09/2014 07:36
EFF Posts: 6396
|
גם אני קראתי את הכתבה והתרגשתי...כבר שנתיים לפחות שאינני מכניסה לפי אף משקה דיאט או בכלל ממותק אלא רק מים..כוס קפה אחת ביום -גג שתיים...לא יותר..והכל בזכות מירי..להקשיב להפנים ולהרויח בגדול...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2014 20:58
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין יקרה וחברי הפורום המפרגנים.... גם אני ואריה התרגשנו מהכתבה היום בידיעות אחרונות. כבר יותר מעשור שאני אומרת זאת ולא נוגעת במוצרי דאייט ..... מקוה שכולכם תעשו כך, ושתהיה לנו שנת בריאות התמדה והצלחה אוהבת מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2014 16:17
נינוש Posts: 1442
|
כרגיל , קרולין יקרה , אמרת הכל בשמינו , שנה טובה לכולם !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2014 12:49
נחושה Posts: 6982
|
לגמרי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/09/2014 10:32
קרולין Posts: 6651
|
איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן על מירי שלנו על המסגרת, על הביחד נס הזה, איןןןןןןןן !!!! תמיד אני כותבת למירי שאין כמוה ושאין לה מתחרים זה תמיד נכתב ונאמר מכל הלב והנשמה שלי אני ומירי ביחד שניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם רבותתתתתתתתתת וב"ה נהיה עוד שניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם רק בבריאות, נחת, צמיחה, התפתחות, למידה, חום, פירגון וים של אהבה תמיד. אמן. אני תמיד תמיד מתרגשת לקרוא בעיתון במיוחד בזמנים בריאים שזהו מוסף בריאות רציני שמאד מרתק אותי ( קוסמטיקאית רפואית ..... זוכרים ?) כל מאמר שקשור בדיאטה בבריאות, באורח חיים בריא .....שמוכח מדעיתתתתתתתת ומי אמר את זה קודם? מי? למי יש אינטואיציה מדהימההההה, מי גאון ???? מי??? מירי בלקין שלנו!!!!!!! חמסה חמסה !!!!! והיוםםםםםםםםםםםםםםםם, בידיעות אחרונות כתבה ענקית על תחליפי הסוכר, קרי : הממתיקים המלאכותיים....... כמה הוכח מדעית שהם דווקא עושים את ההיפך משמינים, גורמים להתפתחות סכרת ושוב ..... מי אמר לנו ראשון ? מ י ר י שלנו האחת והיחידה !!!! מירי יקרה שלי, אוהבת אותך מעריכה אותך מאדדדדדדדדדדדד, אנחנו מזמןןןןןןןן עובדים בליגה של אלופים, בשפה אחרת, בשיטה אחרתתתתתתת אני כ"כ מ ת ר ג ש תתתתתתתתתת שאני חלק ממשפחת מירי בלקין הפקולטה הגבוהההההה ללימודי איכות חיים ו....איכות חיים בונים ורוכשים יחד איתך !!! אזזזזזזזזזזזזזזזזז, בנימה זאת של התרגשות התלהבותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מאחלת לכולנו המשך יום מקסים, אחלה סופ"ש, ע"ח הברכות לשנה החדשה , שתהיה לכולנו ,שנה נ ה ד ר תתתתתתתת, שנה מוצלחתתתתתתת שנה של צמיחה, למידה, שמחה בלב, בבריאות ובנחת ו ב י ח ד ( אפילו יצא לי חרוז....) אוהבת את כולכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ומאחלת לכולנו רק טוב. אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן שלכם , קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|