18/09/2014 08:17
אקורדיאון Posts: 16381
|
תבנית פאי בקוטר 26 חבילה של עלי פילו-את הדפים לרסס בתרסיס שמן להפשיר לילה טרם ההכנה במקרר. למרוח מעט טחינה גולמית בתחתית התבנית ולהתחיל להניח -6 עלים בצורת מגן דוד הצעות למילוי על אותו בסיס 500גר חציל קלוי מוכן 2 ביצים 250 גר גבינה בולגרית 5% לערבב היטב ולשטח את הבצק,את קצוות העלים לקפל ולפזר מעט שומשום לאפות ב 180 עד 200 מעלות כחצי שעה.
מילוי פרסה- 2 פרסות חתוכות לעיגולים 8-10 קישואים עם הקליפה חתוכים לעיגולים להקפיץ בתרסיס שמן את הפרסה,להוסיף הקישואים לתבל באבקת מרק עוף,מלח,פלפל לסחוט נוזלים לצנן ולהוסיף 2 ביצים כף גדושה קמח אוסם 250גר גבינה בולגרית 5% לערבב היטב בסיס עלי הפילו זהה בכל אפשרות
|