הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » על אוכל ועצבים

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/09/2014 16:37

1103
1103
סום יקר
אתה נמצא בתחילתו של תהליך וממרום 26 שנות חברותי בחוג של מירי,אני יכולה להעיד שהאכילה הרגשית הולכת ונעלמת עם הזמן,
בעזרתה של מירי והפורום תלמד לאט לאט להתגבר על הרצון להרגע ולמצוא מפלט מהעצבים אל המקרר.לא יהיה הצורך הזה.
בנתיים עד שההרגל של אכילה רגשית תהפוך לטבע,בכל פעם שמשהו או מישהו יעצבן אותך פשוט תשתדל להרגע ולהפנות את תיסכולך,
לאזור אחר בבית.כמובן שכדאי שלא יהיו פיתויים או דברי מאכל שאהובים וטעימים לך בביתך.
טוב אתה עושה בהיכנסך לפורום תמשיך לעשות זה זה עוזר מאוד.
שבת שלום בהצלחה בהמשך התהליך
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2014 10:43

אייריס
אייריס
מילת המפתח היא.תרגול ותרגול. אין הרבה מה להציע כי כולנו באותה הסירה ונופלים על פחמימות. אם לא יהיו לך אויבים במקרר זה יהיה הצעד הטוב ביותר וכך קצת להימנע מנפילות
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/09/2014 07:26

EFF
EFF
כמה מוכר מה שאתה מספר כאן...האכילה הרגשית היא ״האויב״שאורב לנו בתוך המקרר, במזווה,ולוקח לפעמים זמן להשתחרר..הדרך הקלה והבטוחה ביותר להימלט מבעיות הסובבות אותנו היא להכניס ראשנו או בעצם שינינו לתוך פחמימה מנחמת, שוקולד טעים ומתוק..אבל הגבורה היא לעצור ממש רגע לפני ולחשוב..האם הנציג האנטיפטי של הוט, או המרגיז ההוא שווה את זה שאני נכנע לאוכל וגורם לו להשתלט עלי?הרי אינני אוהב את התוצאה...במהלך הזמן לומדים אצל מירי, וזה כמובן תהליך, להבין שאף אחד לא שווה את זה שאנחנו ננוצח על ידי ככר לחם, ושלא נעמוד מול תאוות אכילה זו או אחרת בידיעה שזה גורם לנו נזק..צריך לתרגל כיבוש יצר וזה כמובן לא קל אבל קל יותר בעזרתה של מירי...(ואני מדברת ממרומי 28 שנים של התמדה וחיבור למירי)גם אצלי יש רגעי דבירה אבל מועטים וקטנים....בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2014 22:18

some1
some1
לפעמים אני פותח את המקרר ואני אומר לעצמי אל תשתולל, אז אני סוגר אותו ואחרי שתי דקות אני לא עומד בזה ושוב פותח.
האוכל משמש בעצם מעין סוג של נחמה, הסחת דעת אם תרצו.
אם אני אראה פלפל במקרר, בזמן כזה של אכילה רגשית כמו שמירי מכנה אותה, קשה לי להאמין שאני אבחר בפלפל, פשוט כי הדבר האחרון שאני רואה את עצמי זה עומד וחותך פלפל כשאני בפקעת עצבים על איזה נציג מהוט שמסרב לנתק אותי ומעביר אותי מנציג לנציג לנציג smile
אז השאלה היא האם אתם נוהגים להחזיק ירקות חתוכים במקרר כבדרך קבע? ואם כן, האם יש זמן קבוע שאתם חותכים ירקות כדי שיהיו זמינים במקרר?
הטיפים הקטנים האלה, לפחות בשבילי, יכולים לעשות את כל ההבדל.
תודה רבה smile
0 קישור קבוע (Permalink)
18/09/2014 08:25

אקורדיאון
אקורדיאון
כן כן כל כך מוכר ולא חביב אבל כפי מירי השיבה לך זה תהליך והאמן לי שגם לאחר 23 כאן במסגרת עדיין פה ושם אני נופלת
לזה אבל הרבה פחות.עם הזמן כשזה קורה מיד כשתגיע למקרר תהיה מסוגל לומר זה לא מסייע,זו אשליה ותבחר להתעסק במשהו אחר.
עם הזמן גם תבין שאתה חייב לבחור מסלול הפוך מכיוון המקרר כמו יציאה לאוויר. כדאי מאוד למגר את האוייבים ולהכניס ירקות ואז תנשנש
פלפל אדום גזר. גם מסטיק לא רע.
בהצלחה רבה.
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2014 22:25

miribelkin
miribelkin
Administrator
יקר ערב טוב
בכל שנת הלימודים הבאה לטובה שלך איתי
אני כל פעם אקדיש לזה זמן....
אני כבר שנים רבות ניגמלתי מאכילה ריגשית....
זה תהליך....בנתיים המודעות והמסגרת, מאד עוזרים
לצמצם נזקים....
יפה שאתה משתף, אתה הפעם נחוש להצליח ואנחנו איתך.
בהצלחה לילה טוב מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2014 17:29

some1
some1
חשבתי לנסות וליצור כאן דיונים, בכל פעם בנושא אחר מתוך הקשיים שאני מתמודד איתם ואני מניח שמשותפים להרבה אנשים.
הפעם בחרתי בעצבים.
לפעמים שיחת טלפון מרגיזה, או קצת לחץ או מתח שולחת אותי באופן אוטומטי למקרר. אם זה בעבודה אז אני בד"כ מחפש מה לנשנש.
לא משנה שזה לא מפיג לחלוטין את העצבים או את המתח, זה יוצר מעין התעסקות במשהו אחר, מה שלפעמים מפיג מעט את העצבים/לחץ/מתח, (אצלי כולם נכנסים לאותה קטגוריה - הריצה האוטומטית למקרר smile )
אני יודע שיש אנשים שרצים לסיגריה, אבל אני לא מעשן אז בשבילי זו לא אופציה.
רציתי לשאול אתכם איך אתם מתמודדים עם דברים כאלה. ואם בכל זאת אתם מכניסים משהו לפה, איך אתם נשארים בשליטה שתמנע ממכם לרוץ ולאכול כל מה שנתפס לכם בעין.
edited by some1 on 9/17/2014
edited by some1 on 9/17/2014
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » על אוכל ועצבים

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!