הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מודל לחיקוי-חוג ילדים

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
17/09/2014 09:17

אייריס
אייריס
איזה כייף לילדים שיש להם מירי אחת מקסימה יפה ומלאה באהבה ..תבורכי ותמשיכי לעשות את הכי טוב להם ולנו. נשיקות. הם זכו בך
0 קישור קבוע (Permalink)
16/09/2014 22:18

חיה'לה
חיה'לה
אני יכולה להוסיף ולומר שבתקופה מסוימת השתתפו בחוג בפתח תקווה בימי ראשון בערב ילדים רבים, ולכן מירי השתדלה להתאים את ההרצאה גם להם.

לדעתי, זה היה מדהים!!

העידוד, התמיכה, ההתבוננות בעיניים, וכל זה בלי לעשות להם שום הנחות ובלי לוותר להם על חובתם לרזות.

מאחלת לכל הילדים שזקוקים לדיאטה בשנה החדשה להגיע אל מירי...

אוהבת,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
16/09/2014 13:59

miribelkin
miribelkin
Administrator
אקו חברתי היקרה והמרגשת
את מדהימה...תודה רבה על הפירגון....התרגשתי מאד שבאת להרצאה של הילדים.
אכן הם אהבה והצלחה גדולה מאד שלי...ואני גאה בהם...
אם הם יכולים כולם יכולים....
אוהבת אותך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
16/09/2014 11:30

נחושה
נחושה
מסכימה במאה אחוז עם כל מה שכתבת....
אין על מירי ביכולת ההנעה לשינוי קטנים וגדולים בצורה מרשימה אישית מקצועית ובנתינה
0 קישור קבוע (Permalink)
16/09/2014 10:12

אקורדיאון
אקורדיאון
כבכל יום שני החוג לפני הוא חוג הילדים,מזה שנים אני מקדימה מעט ותמיד מספיקה לשבת ולהאזין להסבר של מירי לילדים החדשים ובכל פעם בשוק כמה ילדים שמנמודים -שמנים ממש
ובכל פעם חושבת עוד כמה לא מגיעים למסגרת וללא ספק סובלים .כמובן שמכאן הם יוצאים לדרך שאם קשה לנו על אחת כמה וכמה עבורם ואז אני רואה את התהליך והתוצאות שהן באמת לא
דבר מובן מאליו וזאת אני זוקפת חד משמעית לזכות היכולת של מירי לרתום אותם לעשייה,שלא נדבר על החום האהבה שכל אחד ואחת זוכים לקבל .
אתמול הקדמתי והחלטתי שאני יושבת להקשיב להרצאה של הילדים כך ששמעתי שתי הרצאות למעשה זהות בתוכן ובמסר, אבל שונות לחלוטין בהגשתן לילדים ולמבוגרים ,פשוט חוויה מעצימה,
מירי חייבת לומר לך יישר כח!!! אם הילדים יכולים אין לנו שום תירוץ.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מודל לחיקוי-חוג ילדים

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!