הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שכנים טובים - כמה שהם חשובים...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
16/09/2014 09:49

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן יש עדיין אנשים טובים באמצע הדרך.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/09/2014 00:20

אייריס
אייריס
וויי צימררת אותי. אכן אין כמו אנשים טןבים באמצע הדרך ובמקרה הזה השכנים. כמה טוב שיש איכפתיות נתינה פרגון ועזרה.. ממש לא מובן מאליו היום שכל אחד עסוק בחבילה שלו. אני שמחה שתיפתר בעיית הנזילה וכמובן החלמה מהירה לך ולאחיך. בשורות טובות. אגב זה מזכיר לי שיר בהרקדה מתנות קטנות ואילו הם באמת המתנות בחיים. לילה טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
15/09/2014 23:43

חיה'לה
חיה'לה
אימא שכנה מדהימה, ואבא היה שכן נהדר... כתובת לכל פנייה, כל שאלה, כל צורך בעזרה.

שנים היה אחראי במסירות על ועד הבית, וכל שכן או שכנה חולים זכו לביקורים אינסופיים שלו...

העניין עדיין לא הסתדר, אבל יהיה בסדר.

לילה טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
15/09/2014 23:08

miribelkin
miribelkin
Administrator
חיהלה יקרה
אחת התכונות הנפלאות שבך זה הפירגון.
את מקבלת חזרה מה שכל השנים את שולחת ליקום.
שכנים נפלאים זה מתנה....אני בטוחה שאמא גם שכנה נפלאה.
תרגישי טוב והחלמה מהירה לאחיך....
וכל הכבוד ששיתפת אותנו...כף שחזרת לפורום
לילה טוב אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
15/09/2014 21:45

נחושה
נחושה
ישנם עוד הרבה אנשים טובים ויקרים במדינה הזאת. אני מאמינה שניסים ונפלאות קורים כל יום כל הזמן וצריך פשוט לפקוח עיניים ולראות. החלמה מהירה וטובה לאחיך ולך ורק בשורות טובות יקירה
0 קישור קבוע (Permalink)
15/09/2014 20:37

חיה'לה
חיה'לה
בס"ד

שלום לכל חבריי,

למזה כמה שבועות אני תוהה ביני לבין עצמי כיצד לחזור לפורום, על מה לכתוב קודם, מה לספר ובמה לשתף...

דברים רבים כל כך קרו השנה, דברים ששינו את כל החיים, ודברים שמעלים הרהורים או צורך בשינויים:

הפטירה הפתאומית לגמרי, הטרגית, של אבי היקר שרגא פייבל ז"ל,
בוס חדש בעבודה ששינה את כל חיי בעבודה ובאוניברסיטה,
שינויים וחידושים במקהלה הנהדרת שאני שרה בה, שינויים מופלגים שיצעידו אותנו רחוק ויעלו אותנו מעלה מעלה מבחינה מקצועית
המון חברים חדשים בירושלים, מעגלים חדשים שנקלעתי אליהם וטוב לי בהם,
ובכלל, המון שינויים והחלטות ואתגרים שעומדים בפתח,

והנה, בחרתי להתחיל במאורע קטן לכאורה, שעדיין לא הסתיים, אבל מרגש אותי מאוד:
אני כידוע גרה בירושלים, ומגיע אל אמי פעם או פעמיים בשבוע בשנה האחרונה, אבל כעת אני שוכבת בבית עם שפעת ודלקת בעין.
אחי היקר עבר ניתוח קטן, ומחלים מהר, אבל עדיין לא במלוא כוחו,
ופתאום טלפון מאימא שיש רטיבות בקטע מסוים בתקרה, ויש נזילה של מים במדרגות, ומהר מאוד מתברר שיש כנראה פיצוץ /נזילה ענקית אצל השכנים בקומה מעל...

עד כאן נשמע פשוט.. אבל השכנים גרים בשוויץ, ועורך הדין שלהם אמר שבן משפחה יבוא רק בעוד שעה לפתוח את הדלת שם, ואז יצטרכו להזמין אינסטלטור, ולנקות ועוד ועוד ועוד...
ואימא לבד, ואני מודאגת, אבל אז שומעת שהשכנים מתערבים, וכמה שכנים מתנדבים לעזור ולהרגיע, והבטיחו שימתינו עד שהעניין ייפתר,
ומחכים יחד אתה לנציג המשפחה שיגיע ועוד ועוד...

נשמע דבר קטן??!! ממש לא!!! 'שכנים' - איזה אוצר יקר, המאפשר לי להישאר בשקט בבית בירושלים ולהבריא, וחוסך מאחי עוד מאמץ אחרי הניתוח,
והכול יסתדר בסופו של דבר, אבל השכים האלה, המלאכים הטובים, שהבטיחו עוד בשבעה על אבא ז"ל שיסייעו בכל עת - השכנים האלה לא אכזבו!!

תודה לאנשים הטובים האלה באמצע הדרך! תודה ליושב במרומים!

שיהיה לכולנו ערב נפלא,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שכנים טובים - כמה שהם חשובים...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!