|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
15/09/2014 21:41
נחושה Posts: 6982
|
וואי וואי וואי נשמע טעיםםםםם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2014 21:34
חיה'לה Posts: 885
|
אפי היקרה, נשמע נפלא... אני ממש אוהבת חזה עוף עם אורז, אבל כוס אורז לא מבושל לארוחת צהריים אחת, זה המון לא?!
ואולי לא הבנתי למה הכוונה... האם מדובר במנה לשניים או לאחד?
אשמח להסבר
חיה edited by חיה'לה on 9/15/2014
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/09/2014 14:44
EFF Posts: 6391
|
כוס אורז 2 כוסות מים 2 חזות עוף חתוכים לקוביות די קטנות (הכוונה לפרפר גדול) 2 גזרים מגוררים בפומפיה גסה 2-3 שיני שום גדולות קצוצות 2 בצלים גדולים קצוצים 2 כפות שמן זית מלח, פלפל שחור, מעט כורכום
אופן הכנה: לטגן את הבצל הקצוץ בשמן , לא לחרוך, , להוסיף את השום ולטגן עוד דקה שתיים, להוסיף את הגזר וחזה העוף ולטגן עד להשחמה.
לשטוף את האורז ולהוסיף לסיר, לטגן 2- 3 דקות, להוסיף תבלינים + מים, להרתיח ולבשל 5 דקות על אש גבוהה, לאחר מכן להעביר לאש הכי נמוכה ולהמשיך לבשל עוד 20 דקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|