הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » על ביקורת ובקרה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/09/2014 07:40

EFF
EFF
״ממרומי״28 שנים של ביחדנס עם מירי אני עדיין מתלהבת מהעובדה שהיא יכולה לחדש לי, לרענן מה שאני כבר יודעת ולתחזק זאת..כל הרצאה היא שיעור מאלף באוניברסיטה של החיים, וכמו שאנחנו יודעים היטב, החיים כאן בארץ מלמדים אותנו לפעמים שיעורים לא קלים ומחייבים תיקונים ...את התיקונים אני מקבלת אצל מירי שבוע איר שבוע..
0 קישור קבוע (Permalink)
17/09/2014 09:19

אייריס
אייריס
בהצלחה חבר חדש ובאמת הגעת למקום הנכון. מירי מדברת מתוך נסיון רב של שנים ומתוך חוכמת חיים ולכן אין מחיר למסגרת הזו. פה זה לא רק דיאטה אלא נגיעה בכל תחומי החיים וזה הבונוס שלנו. בהצלחה רבה וירידות יפות. יום נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
16/09/2014 22:16

חיה'לה
חיה'לה
אינני מכירה את הכותב, אבל עוד נכונו לך הרצאות רבות, שלא תעסוקנה רק בתזונה,

אלא בעיקר בנפש, באדם, בתהליכים ובנסיבות שמביאים אותנו לידי אכילה לא מבוקרת,

וגם להפך, השינויים בתפיסת העולם ובהתבוננות על החיים שמביאים אותנו לאכילה בריאה ומאוזנת.

שום ספר ושום הרצאה באוניברסיטה לא דומות למה שמירי עושה.

זה אחר, זה מצמיח ומעצים וזה נפלא!!

בהצלחה,
חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
16/09/2014 22:09

miribelkin
miribelkin
Administrator
אתה תותח....כל הכבוד חבר יקר על הפירגון....
אני בטוחה שתהנה בהמשך הדרך, מההרצאות החשובות,
התמיכה בפורום, וכמובן מהדיאטה והעצות הנילוות אליה.....
בהצלחה ושתהיה לך שנה נפלאה ובשליטה.
לילה טוב מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
16/09/2014 22:04

some1
some1
תודה.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/09/2014 05:48

נחושה
נחושה
בוקר טוב. ראשית שאפו על הצטרפותך לכותבים . השיתוף בתובנות ובטיפים הפירגון והעידוד הם חלק מהתהליך. באשר לדברייך אתה צודק בכך שכולנו קראנו שמענו נחשפנו ויודעים הכולללל מהכול אבל ברמת הידיעה ואצל מירי זה הכול מעשיה מהתנסות מתירגול ומהקשר וההקשר של אוכל והאוניברסיטה של החיים
אוכל זה לא רק מזון והתהליך שלנו הוא לא רק דיאטה
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
15/09/2014 05:26

אקורדיאון
אקורדיאון
אתה צודק בכל מילה ורק לאחר 23 שנים עם מירי ללא הפסקה אומר לך שעדיין כל הרצאה ממשיכה להיות חוויה לנפש ולא רק דיאטה שהרי למודת נסיון אני ושכמותי שמנמודים כרונים
זו אוניברסיטה לחיים .
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/09/2014 01:11

some1
some1
אהלן,
אני חדש פה, וצפיתי עכשיו בהרצאה הראשונה על ביקורת ובקרה, והייתי חייב לכתוב כמה מילים.
לא כל כך ידעתי למה לצפות בקבוצה כזאת.
כבן אדם שמאוד אוהב לקרוא, יש לי המון ספרים בתחום התזונה: האוכל עושה את האדם, חילוף חומרים מנצח, מחקר סין, אוכל מרפא, 365 ימים של דיאטה, הדיאטה הסינית, לאכול כדי לחיות (הספר האהוב עלי) , כוחו של מזון, בטן של חיטה וזה רק מה שעולה לי לראש, יש לי באמת ספרייה מאוד ענפה (לא רק בתחום המזון) שנובעת מאורח החיים שלי (טבעוני הרבה שנים וגם אלרגי לגלוטן), ולפני הצפיה תהיתי, מה ההרצאה של מירי יכולה לחדש לי שעוד לא קראתי.
ואני חייב להגיד, שלדבר כזה לא ציפיתי.
לצפות בבן אדם שמדבר מתוך חוכמת החיים האישית שלו, לא על תזונה, לא על מה צריך או לא צריך, מה מותר ומה אסור, אלא על מה שמניע אותך כאדם מבפנים, זו הייתה חוויה מרתקת, לפחות בשבילי.
זו אמנם ההרצאה הראשונה, ואני לא מכיר את מירי לפני (למרות שמירי לא חסה זכור לי באופן מעומעם, זה כנראה שודר כשהייתי חייל), אבל אם עד עכשיו היו לי ספקות לגבי מידת התרומה של הקבוצה, עכשיו כבר אין לי.
ההרצאה החצי פסיכולוגית, בגובה העיניים, גרמה לי לנפילה של כמה אסימונים שכל הספרים שקראתי לא עשו את זה. ולכן היה לי חשוב להקדיש כמה דקות ולכתוב - תודה רבה.
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » על ביקורת ובקרה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!