12/09/2014 15:48
EFF Posts: 6391
|
1/2 כוס עדשים ירוקות שטופות 1/2 כוס עדשים כתומות שטופות בצל גדול קצוץ כרישה (לוף) קצוצה כף שמן זית שיני שום כתושות שורש פטרוזיליה מגורד בפומפיה דקה שורש סלרי כנ"ל קולרבי קטן או חצי גדול כנ"ל כפית חוויאג' למרק כפית פפריקה מתוקה כפית אבקת מרק בטעם עוף מים לכיסוי הירקות ועוד 3 כוסות
לאדות בצלים שום והירקות, להוסיף עדשים מים ותבלינים ולבשל כשעה עד שהעדשים רכות. להסיר מהאש ולקצוץ פנימה שמיר וטיפת נענע
|