01/09/2014 16:48
קרולין Posts: 6651
|
הגבוהה לאיכות חיים שמחה,מאושרת ונרגשת להמשיך לעוד שנה........... חמסה חמסה איך השנים עוברותתתתתתתתתתת מהר .........כשנהניםםםםם את נראית נפלא , חטובה, מטופחת, בגד מחמיא ביותר ותספורת נהדרתתתתתתתתתתת לוק צעיר ואישיותתתתתתתת כובשת ההרצאה היום חשובה ביותר, מחזקת, מעודדת, מניעה לשינוי (כמו כל ההרצאות שלך ) - כמה חשובה התמיכה,העידוד החברה הטובה, האנרגיה הטובה, המילה הנכונה מהאדם הנכון בזמן הנכון מתחברת לכל מילה שלך אנחנו ע"י תרגול, בוחרים מי יהיה מסביבנו ובנוסף, מכשירים בעבודה לא קלה , בסבלנות, באופטימיות ובהתמדה את הסביבה הקרובה שלנו כמו שאנחנו תמיד תמיד שם בשבילם - הם גם כן תמיד כאן בשבילנו !!!! בסוףףףףףף זה מצליח והכי הכי חשוב : אדם בתוך עצמו הוא גר !!!!! והעבודה הכי הכי הכי חשובה זה מה אני עושה עם עצמי, איך אני מדברת עם עצמי, איך אני מציבה יעדים ריאליים ואיך אני משנה ומשתנה - לאט ובטוח , איתי ובאמצעותי , גם הסביבה הקרובה שלי - מ ש ת נ ה אין כמו תמיכה,עידוד, פירגון לאיכות חיים בחיים בכלל ובדיאטה בפרט תודה לך על הכלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל אין כמוך ואין לך מ ת ח ר י ם שתהיה לנו שנה נהדרת, מעצימה, מעשירה, מרתקת, מענינת, מסקרנת ושיהיה לכולנו בהנאה ובהנעה ב ת ה ל י ך .....ששווה הכלללללללללללללללללללללללללללללללללללל ואין לו מחיר !!!! אוהבת אותך מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מעריכה אותך מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד ושנמשיך כך יחדיו בבריאות טובה ,בשמחה,בהתלהבות , עם ים של פירגון , תמיכה, עידוד, חום ואהבה שלך, קרולין
|