הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי יקירתי - כיף לעלות כתה בבית ספרך - בית הספר

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
01/09/2014 23:43

miribelkin
miribelkin
Administrator
תודה רבה קרוליין יקרה ומפרגנת
את תמיד מאד מרגשת אותי...
לילה טוב אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
01/09/2014 17:54

אייריס
אייריס
מצטרפת לכל מילה. כמו תמיד סיכום מיוחד וקבוע שלך יפתי מרגש ומפרגן מעומק הלב. אין על המקום הזה. אוהבת ומאחלת הצלחה לכולנו לשנה החדשה
0 קישור קבוע (Permalink)
01/09/2014 17:05

רבקה
רבקה
כמו תמיד קרולינה
איתך בכל מילה ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
01/09/2014 16:48

קרולין
קרולין
הגבוהה לאיכות חיים smile
שמחה,מאושרת ונרגשת להמשיך לעוד שנה........... חמסה חמסה איך השנים עוברותתתתתתתתתתת מהר .........כשנהניםםםםם smile
את נראית נפלא , חטובה, מטופחת, בגד מחמיא ביותר ותספורת נהדרתתתתתתתתתתת smile לוק צעיר ואישיותתתתתתתת כובשת smile
ההרצאה היום חשובה ביותר, מחזקת, מעודדת, מניעה לשינוי (כמו כל ההרצאות שלך ) - כמה חשובה התמיכה,העידוד החברה הטובה, האנרגיה הטובה, המילה הנכונה מהאדם הנכון בזמן הנכון smile
מתחברת לכל מילה שלך smile אנחנו ע"י תרגול, בוחרים מי יהיה מסביבנו ובנוסף, מכשירים בעבודה לא קלה , בסבלנות, באופטימיות ובהתמדה את הסביבה הקרובה שלנו smile כמו שאנחנו תמיד תמיד
שם בשבילם - הם גם כן תמיד כאן בשבילנו !!!! בסוףףףףףף זה מצליח smile והכי הכי חשוב : אדם בתוך עצמו הוא גר !!!!! והעבודה הכי הכי הכי חשובה זה מה אני עושה עם עצמי, איך אני מדברת
עם עצמי, איך אני מציבה יעדים ריאליים ואיך אני משנה ומשתנה - לאט ובטוח , איתי ובאמצעותי , גם הסביבה הקרובה שלי - מ ש ת נ הsmile אין כמו תמיכה,עידוד, פירגון לאיכות חיים בחיים בכלל ובדיאטה בפרט smile
תודה לך על הכלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל
אין כמוך ואין לך מ ת ח ר י ם smile
שתהיה לנו שנה נהדרת, מעצימה, מעשירה, מרתקת, מענינת, מסקרנת ושיהיה לכולנו בהנאה ובהנעה ב ת ה ל י ך .....ששווה הכלללללללללללללללללללללללללללללללללללל ואין לו מחיר !!!!
אוהבת אותך מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
מעריכה אותך מאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
ושנמשיך כך יחדיו בבריאות טובה ,בשמחה,בהתלהבות , עם ים של פירגון , תמיכה, עידוד, חום ואהבה smile
שלך,
קרולין smile
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי יקירתי - כיף לעלות כתה בבית ספרך - בית הספר

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!