28/08/2014 18:51
EFF Posts: 6391
|
1 חציל גדול קלוי ומסונן - קצוץ 1 גביע גבינה לבנה רכה 5% 2 כפות מיונית דלת שומן 1-2 שיני שום כתושות מלח ופלפל 1 כף בצל קצוץ דק 2 כפות עלי פטרוזיליה קצוצים דק (לקישוט) אופן הכנה: 1. קולים את החציל, מוציאים מתוכו את תוכנו ומניחים על מסננת, לניקוז טוב של הנוזלים ולצינון. 2. בינתיים מערבבים בקערה את הגבינה, המיונית, השום, הבצל והתבלינים. 3. מוסיפים את החציל הקצוץ לרוטב הגבינה, מערבבים ומעבירים לצלחת הגשה. בוזקים עלי פטרוזיליה קצוצים על הסלט ומגישים עם פלחי עגבניות לקישוט סביב. edited by EFF on 8/28/2014
|