25/08/2014 16:32
 נחושה Posts: 6982
|
נינוש מקווה שהדברים מסתדרים וקטן עלינו לעומת הנדודים והקשיים של כל ה"דרומיים" נשיקותתתת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2014 09:44
 רייצל Posts: 339
|
אותי זה לא תפס בדרך למקלחת אבל אחרי כל אזעקה אני חושבת על תושבי עוטף עזה שחוטפים ללא הפסקה. מז זה שלוש שניות.... לאן אפשר להגיע תוך שלוש שניות..... תחשבו כמה זמן לוקח לנו לעבור מחדר לחדר. זה הרבה יותר משלוש שניות שיהיה לכולנו שבוע טוב ובשורות טובות והעיקר שיהיה שבוע שקט. רייצל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2014 20:25
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
שבוע טוב לכולנו. בטח שהדברים אינם נעימים, ויש לנו נסייון "עשיר" שכן אני ילידת הארץ וכבר מילדות מוקדמת זוכרת אזעקות ואפילו התחבאות מתחת למיטה במבצע קדש. מה יש לומר? בטח הנושא הזה יגיע לסיום באקורד צורם אצל החמס כי לא לעולם חוסן ויש לנו דרכים למרר להם את החיים יותר משיש להם יכולת לעשות לנו את זה. הרי לא איכפת להם בכלל מהאנשים שחיים בעזה ורוצים בסך הכל לחיות ולחייך ולגדל משפחה. אני לא סבורה שעל ידי מלחמת חורמה ועוד להיכנס לעזה נוכל להם. אפשר אולי בדרך יצירתית אחרת שאינה מוכרת לכולנו. מישהו שם למעלה צריך לחשוב מחוץ לקופסה, יש כבר הרגשה שהם הסטריים מאד מאד ולא חשבו שיגיעו עד המקום הזה. בסוף הם יצטערו שלא הסכימו לשמור על הפסקת האש שכן עכשיו "נראה שהסרנו את הכפפות, בנוגע אליהם. הרי ממילא העולם "אינו רואה אותנו כרחמנים והומניים" ועכשיו הזמן להוכיח לכולם שיש לנו כלים נוספים ואולי כאלה שהם לא חשבו עליהם. ההרס והמכות שהם מקבלים יעשו את שלהם אין ספק. הלואי שזה יקרה במהרה בשבילנו, ובשביל האנשים החפים מפשע שם שסובלים בלי סוף ובלי יכולת לעזור לעצמם. שבוע טוב לכולנו ובעיקר הרבה אורך רוח ואופטימיות כי אין ברירה אחרת.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2014 14:56
 אייריס Posts: 3744
|
שבת שלום נינה יקרה. בכלל לא נעים את צודקת וכל הדרום ממש מסכנים לחיות ככה. מקווה שהכל בסדר אצלך והעיקר שחזרת לכאן לרגע של שפיות. בהצלחה ובשורות טובות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2014 01:29
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אני הייתי בדרך למקלחת.... ואז חשבתי על כל האנשים שגרים בעוטף עזה.... והבנתי שכאן במרכז, אנחנו ממש יחסית לא מרגישים את הלחץ..... מקוה לימים שקטים, ובנתיים מזל שיש לנו מסגרת ומודעות. נינה יקרה כף שחזרת אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2014 20:47
 נינוש Posts: 1442
|
ובכן חברים יקרים , מזמן לא הייתי , היה אצלי סוער במיוחד , ולא רק בגלל צוק איתן אלא גם בפאן האישי, היה סוע ר וגועש לא אלאה אותכם בפרטים . העיקר שעברנו את המשוחה ונקווה לטוב , הערב האזעקה תפסה אותי במקלחת , מזל שיש לי חלוק רחצה שתלוי שם למקרה והטלפון מצלצל ..... והפעם האזעקה צלצלה ! חברים יקרים , ממש נמאס המצב הזה , אנחנו ארץ מיוחדת במינה , שנאבקת על עצם קיומה , לכל אלה שנולדו בארץ , זה מובן מאליו אני הגעתי לארץ בגיל 14, ובשבילי זה לא. נאבקנו ובהרבה יזע ודמעות להגיע לכאן . חברים יקרים , שבת שלום .
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|