הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » להתחיל כל בוקר מחדש !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/08/2014 14:01

EFF
EFF
חנה, הלואי והאופטימיות שלך והגישה החיובית תידבק בכולנו..
0 קישור קבוע (Permalink)
20/08/2014 10:49

חיוך מהלב
חיוך מהלב
תודה לך. אני נהנית מכל רגע של ספורט... אבל אחרי שירדתי הרבה קג הכל נעים וקליל יותר כמובן

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
20/08/2014 10:38

אייריס
אייריס
אני מורידה בפנייך את הכובע על ההתעמלות שאת עושה וגומעת כל כך הרבה ק"מ. שאפו ענק ואין ספק שתהני מכל המסלול. אמן שיהיה שקט ותהני בלב שקט
0 קישור קבוע (Permalink)
19/08/2014 23:01

חיוך מהלב
חיוך מהלב
המודעות לגוף שלי, ולעובדה שעלי לעבוד לשם כך כל יום מחדש לא מיאשת אותי בדרך כלל. להפך אני חושבת שאני ברת מזל שעלי להתאמץ ולשמור על הקיים ואולי גם להשיג עוד השגים. מדוע? כי לשמור על הבריאות ומראה נורמלי זה הכי חשוב כדי שאוכל לשאת את גופי בגאווה, כדי שאוכל לנסוע למסעות בעולם שפעם היו רק בחזקת חלום. מתי אם לא עכשיו? הרי זה הזמן לעשות דברים אולי בעוד 10 או 20 שנה יהיה יותר קשה אם אהיה עדיין כאן? עכשיו זה הזמן להנות מכל יום ומכל חוויה. כמה חיכיתי לטיול שאני נוסעת אליו בתקווה שבינתיים השקט יחזור למקומותינו? ומירי את צודקת. שהרי אם מחליטים על אורח חיים בריא, לא משנה מה, זו דרך חיים שדורשת ממני הסתכלות לא רק בראי כל יום אלא פנימה. להחליט מה נכון לי ומה עלי לעשות כדי לשמור על הקיים לפחות ולשפרו.
אישה אחת לא חכמה שאלה אותי את יכולה לנסוע לטיול כזה? לא יהיה לך קשה פיסית? ממש צחקתי וחשבתי לעצמי היא "לא עמדה בתור הנכון כשחילקו שכל" ... אני שכל יום עושה לפחות 7-8 ק"מ לעיתים גם במכון כושר אבל כל יום 7 ימים ומתעמלת פעמיים בשבוע ויכולה לעשות כל עלייה בריצה קלה? הדבר היחידי שאולי יהיה לי קצת פחות קל אלה ירידות, למה? רק משום שאני פוחדת להחליק לא מפני שאיני יכולה. אני יכולה את כל מה שלא יכולתי לעשות לפני 5-10 שנים. להפך הכושר המעולה שלי היום, מאפשר לי לעשות ולטייל במקומות שפעם לא יכולתי אף שהייתי צעירה יותר. אז להנות מכל יום ומכל רגע כי הרגע הזה עבר ואיננו עוד ולא יחזור לעולם. ולכן אני כל יום מודה לאל על היום שעבר ועל הדברים שקרו לי תמיד אמצא את הדברים הנהדרים שקרו לי גם אם קטנים וכאילו "חסרי חשיבות"... שיהיה לכולנו שבוע מוצלח שקט ובעיקר עם מודעות כל הזמן כי הכוח שלנו על האוכל ולא להפך גורם לנו לחוש בעלי יכולת גבוהה בכל דבר שעושים בחיים, והכוח לעמוד בפני האוכל ולהחליט נכון נותן הרגשה של בטחון בעצמנו וביכולות שלנו בכל תחום.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » להתחיל כל בוקר מחדש !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!