19/08/2014 15:45
 אייריס Posts: 3744
|
תודה אשירה ומירי יקרות. לאט ובטוח היום יום חדש ומסתמן בטוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2014 08:04
 אשירה Posts: 4292
|
הגדולה היא באמת לקום בכל פעם מחדש, להשתדל להיות במגמה כללית קדימה גם אם יש לפעמים נסיגות...
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2014 23:40
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
שתיכן מקסימות מעודדות ותומכות תענוג של תלמידות..... לילה שקט אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2014 21:45
|
תודה רבה אהובה. נשיקות מחכה לך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2014 21:35
 נחושה Posts: 6982
|
יקרה זה בדיוק היה מצבי הייתי פעמיים בעליה אחכ שבועיים על המקום ומירי הרגיעה אותי שאשתדל לצוף עד שאקבל כוחות מחודשים לעשיה התמדה ונחישות וכך היה ולכן נרשמה ירידה קטנה ראשונה. מקווה שתתמידי מארוחה לארוחה ותקפידי על מים בששון ואכילה מסודרת וסלט צבעוני ושמח שיחייך אלייך ויערב לחיכך. גם השיתוף בפורום עוזר וכמובן חיבוק כמו כן חזרה מתונה להליכה מאודדד משפרת את מצב הרוח ויותר מוסיקה ופחות חדשות מתגעגעת ונתראה בקרוב נחושתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2014 20:47
|
ירוד הבוקר למרות המסיכה על הפנים וצבעי הטמבור אבל..... לאחר ששמעתי את מירוש בהרצאה היום פשוט כמו מטה קסם החיוך נפרש על הפנים נהניתי מכל משפט ואפילו ששיתפתי את אריה בחוץ הוא אמר תהיי כאן ועכשיו ובאמת כך היה. ההרצאה נגעה בי מאוד ובמיוחד שריעננה לי שוב את כל כללי היסוד וכמובן עם מלא טיפים נוספים חזרתי הבייתה בכוחות מחודשים ומלאה במוטיבציה ישבתי לאכול ונהניתי ביותר. אגב אני על המקום השבןע שזה היה הפתעה לפחות לא עליתי אני הבנתי היום שאם אני לי מי לי יותר חידדה אצלי דברים והגיע הזמן לטפל בעצמי קודם למרות הבעיות עם אחי כמו שכתבתי קודם אבל עכשיו אני יודעת שיהיה בסדר אם אני חזקה ובאכילה שפוייה הכל בסדר. מירי תודה רבה רבה היה נפלא. אוהבת המון. בהצלחה לכולנו
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|