10/08/2014 06:57
 אשירה Posts: 4292
|
אתי ואיריס היקרות, תודה גדולה לכן על ההבנה ועל התמיכה. אכן לצוף כרגע זאת מילת המפתח, לפחות זה. זה מדהים עד כמה שכשהולך לנו טוב אנחנו, או לפחות אני, מרגישות טוב וביטחון וכאילו שוב לנו זה לא יקרה ולא ניפול. ואז נכנס משהו קטן וכאילו לא נחשב, ומביא איתו עוד חבר, ועוד חבר, ופתאום יש שם כבר הרבה "חברים" ועם חברים כאלה מי צריך אויבים, ואכן האוכל יודע להיות אויב בדיוק כמו שהוא יודע להיות אוהב. אז בדיוק כמו שהחלטתי ואני מצליחה להקיף את עצמי רק באנשים אוהבים ואהובים, כך אני גם שואפת לעשות עם האוכל, אבל פה עדיין מועדת, כי האוכל הוא ערמומי וכאילו עושה לנו טוב ברגע מסויים אבל אחרי אותו הרגע רק אז אנו באמת מרגישים ומבינים אם הוא "חבר אמיתי" או לא. אתמול אחרי הצהריים שוב לא עמדתי בפיתוי, היה יום הולדת לנכד של אחותי בבית במושב, חמוד אמיתי בן שלוש. הם משפחה שמאוד דוגלת באורח חיים בריא ואוכל בריא והכל היה באמת טוב וטעים ובריא עד ה.............קינוחים. לא אתאר לכם איזו יצירתיות וכישרון ואילו טעמים היו שם הכל מעשי ידיהן של המשתתפות להתפאר. או קיי, אין לי איך להצדיק את עצמי, אבל.... היום יום חדש ושבוע חדש ואני מתחברת מחדש לתכנית כבר מעכשיו, כי הרי בתיאוריה אני כבר יודעת את כל התורה על בוריה. שבוע טוב לכן ולכל חברי הפורום, שנשמע בשורות טובות מגיזרת הדרום, שנצא מחוזקים מהמערכה, שנישאר מאוחדים כעם גם בימי שלום, זה הרבה יותר קל ונעים, ואת כל האנרגיות כדאי להפנות רק לדברים טובים ולמעשים טובים. בוקר טוב.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2014 20:28
 אייריס Posts: 3744
|
אשירה יקרה כולנו כאן מנסים לצוף בתקופה קשה זו. מבינה אותך מאוד ומאחלת לך הצלחה עד לחתונה יש לך אפשרות לרדת ולשמור. שבת שקטה ותעשי לך אולי רישום גם עוזר במשברים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2014 17:20
 אתי Posts: 19
|
אשירה יקרה באמת קשה לעבור חוויה כזו קשה ולהישאר שפועים אבל עכשיו יש לך מטרה זה עוזר ועם עדין קשה תחליטי מ5 בלי פחממות זה מאוד עוזר לצוף לי בכל אופן זה עוזר אז בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2014 05:27
|
תודה לך נילי יקרה, עליתי הבוקר על המאזניים לאחר לילה ללא שינה ושוב ראיתי עליה. אני חייבת לחזור למסגרת ולא רק בגלל החתונה אלא בגלל שאני חפצת חיים וחוק מספר אחד הוא לשמור על אורח חיים בריא כאשר האכילה היא במקום הראשון. אני מאחלת לך ולבני משפחתך סופשבוע נעים ורגוע.
1103 כתב:
אשירה יקרה לכל אחד מאיתנו יש תקופות טובות ותקופות קשות אנו אוכלים אכילה רגשית אשר מוציאה אותנו מהמסגרת. עם כל הקושי יש לך סיבה טובה לחזור למסגרת את עומדת לחתן את ביתך האהובה. אם תתמידי ותנהגי לפי הכללים תצליחי לרדת ב-שלושה וחצי חודשים עד לחתונה ולהראות נפלא שיהיה במזל שתרווי נחת מילדיך. סופ"ש טוב בשורות טובות נילי
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2014 04:17
 1103 Posts: 5022
|
אשירה יקרה לכל אחד מאיתנו יש תקופות טובות ותקופות קשות אנו אוכלים אכילה רגשית אשר מוציאה אותנו מהמסגרת. עם כל הקושי יש לך סיבה טובה לחזור למסגרת את עומדת לחתן את ביתך האהובה. אם תתמידי ותנהגי לפי הכללים תצליחי לרדת ב-שלושה וחצי חודשים עד לחתונה ולהראות נפלא שיהיה במזל שתרווי נחת מילדיך. סופ"ש טוב בשורות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/08/2014 02:56
|
מזמן לא הייתי כאן ולא בגלל שהחלטתי אלא כך יצא. גם להרצאות לאחרונה איני מאזינה וגם זאת לא בגלל שהחלטתי אלא כך יוצא. בכל פעם אני מנסה לדרבן את עצמי לחזור או לפחות להקשיב ולא כל כך מצליחה. ושיהיה ברור שזה לגמרי לא בגללכם ובטח לא בגלל מירי שאותה אני אוהבת ומעריכה מאוד. חיי עוברים השנה שינויים שאינם בשליטתי, החל מעצב וצער עמוק על אובדן בעלי ועד לנישואי בתי בקרוב שזה אושר אמיתי, ובדרך דברים נוספים. ובתוך כל אלה, ועוד המלחמה שנחתה עלינו, אני מנסה לייצר איזו שהיא שיגרת חיים מסוימת וזה לא כל כך קל. דווקא הצלחתי בתקופה מסויימת לרדת מעט במשקל וכעת אני נאבקת על מנת לשמר את הירידה. כל כך רציתי להגיע לחתונה עם קצת פחות משקל, ועדיין אני רוצה, אבל כעת אני תקועה ונאבקת רק לא להעלות בחזרה את מה שכבר הורדתי. נשארו עוד שלושה חודשים וקצת עד החתונה והשאיפות שלי מאוד צנועות ולכן אני מתחברת אליכם בחזרה כדי לשאוב כוחות ואנרגיות על מנת להצליח. תודה ושיהיה לכולנו יום שקט ורגיעה בארצנו היפה.
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|