10/08/2014 07:17
 אשירה Posts: 4292
|
איריס יקרה, אני מתחברת לכל מה שכתבו לך ובמיוחד נחושה המחוננת שיודעת כל כך יפה לנסח ולבטא את כל מה שאנו עוברים ומרגישים. אומנם צרת רבים אינה נחמה אבל כולנו פה על מנת לעודד ולחזק אחד את השני וביחד ננצח!!!
-- אשירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2014 20:23
 1103 Posts: 5022
|
אייריס מקסימה לא נורא הקילו שעלה ירד במהירות בשבוע הבא המשך שבוע שלוו מקנדה הרחוקה נשיקות נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/08/2014 07:40
 נחושה Posts: 6982
|
יקירה אני יכולה לשתף אותך שגם אצל אחרים זה או או או שיורדים יפה כי נסתם הלוע או שלא מפסיקים לבלוס ולתקוע אני מנסה בכל בוקר מחדש רק להיום ובתקופה האחרונה אחרי עליה כשמירי אמרה לי שאני על המקום הופתעתי כי כנראה כן היתה השתדלות. צריך לנסות ולא להרים ידיים. בחוץ מלחמה אבל אסור לשכוח שאנו במסגרת כי אנחנו במלחמה גם בשומן וגם במאבק לשנות את הרגלינו בכל הקשור באוכל אכילה ריגשית ולא רק... והכי קל זה לבוא להישקל להתכוונן ולשמוע את מירי מחדשת מרגשת אומרת דברי טעם וחוכמה מנסיונה ומהחיים ואנחנו ביחד לגמרי בכל העסק הכי קשה זה שאנחנו מתוסכלים מנפילות קטנות בתהליך ארוך שהוא לכל החיים מאחלת לך שמה שעולה מהר יירד ונשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2014 14:06
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
תודה רבה איריס היפה והטובה מה שעולה מהר יירד מהר תחזרי לשיגרה .....אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/08/2014 13:24
 אייריס Posts: 3744
|
ממש יויו התקופה הזו של המלחמה. מקווה שיעוף שבוע הבא מהר ובכלל נתעסק בעניינו וזהו. הרצאה חבלז מירי במיטבה יפה ורעננה הרצאה מעניינת על ויתור התאפקות ועוד הרבה מסביב. טיפים וידע מלוא החופן לא להחמיץ שווה להגיע להישקל ולהיות בשפיות לשעה קלה. בהצלחה רבה לכולם ושבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|