הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שלום כיתה א

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
31/07/2014 14:14

קטי
קטי
תודה לכולן (:
0 קישור קבוע (Permalink)
31/07/2014 11:52

חיוך מהלב
חיוך מהלב
קטי היקרה העיקר שאת משדרת לשי שהוא ממש אבל ממש 100% שהוא יכול הכל, ואם זה מה שהוא מקבל כחיזוק לאורך זמן אין לי ספק שישתלב נהדר בכיתה א' ואתם תירוו נחת. העיקר להמשיך ולחייך בהצלחה

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
30/07/2014 22:57

miribelkin
miribelkin
Administrator
קטי יקרה ומרגשת
אני יודעת שאת אמא מסורה ואוהבת
ואני בטוחה שבנך נמצא בידיים טובות ומיקצועיות.
תהיי אופטימית....יש כל הזמן התפתחות ולמידה בכל תחום.
מחזקת אותך ואוהבת מאד מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
30/07/2014 20:19

רייצל
רייצל
שיהיה בהצלחה
רייצ׳ל
0 קישור קבוע (Permalink)
30/07/2014 19:48

אתי
אתי
בשעה טובה ובהצלחה. אני בטוחה שיהיה לו רק טוב בדיוק כמו שכתבת צוות המורים יעזור ויתמוך
0 קישור קבוע (Permalink)
30/07/2014 09:25

אייריס
אייריס
בשעה טובה לשי החמוד ובהצלחה רבה. אני בטוחה שהכל יהיה בסדר והצוות ידאג לו. תתפלאי אבל יש ילדים שעוזרים לשונה ומקבלים אותם גם יפה. אולי בהתחלה יהיה שונה ומשונה אחכ הם מתרגלים ולנו ההורים יותר קשה. אז שלום כיתה א והלאה
0 קישור קבוע (Permalink)
30/07/2014 08:08

קטי
קטי
היי לכולם אז קיבלנו שיבוץ לכיתה א כיתה קטנה בית ספר רגיל . בעת ספר ויצמן, וכול החששות צפים לי . אייך הוא יתמודד אים האתגרים החדשים שמזדמנים לו , אייך הילדים יקבלו אותו אלייהם. השונה והלא. מוכר שי קיבל את כול ה״מתנות״ גם סדים וגם אנחנו נימצאים אל הקשת האוטיסטית ושהוא מיתרגש נוטה להשמיע קולות וכאמור ילדים יכולים להיות לפעמים עם אכזרי, ומניסיון כילדה שמנה עברתי לא מעט. אז בקיצור אני מתה מפחד . אבל סמוכה ובטוחה שיש צוות חינוכי שדואג להכול אז מוצאת בזה נחמה. סוף החודש הבא סיבוב פגישות היכרות אים הצוות החינוכי . נקווה לטוב בשורות טובות המון חיזוקים לעורף שלנו אוהבת קטי
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!