30/07/2014 07:28
 קטי Posts: 123
|
אמן חיוך מהלב ימים רגועים ״ומשעממים ״
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/07/2014 16:41
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
תובנות נפלאות....בהצלחה מחבקת ואוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/07/2014 16:35
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
למרות דברי הנחרצים לבנות דוד שלי הן מודות "שאינן יכולות אפילו לדמות את עצמן בסיטואציה שלי ושל דומים לי".... לא האמנתי שיענו בכלל למיילים שלי. אבל הן מבינות למרות מה ששומעים שם שאנו ממש נלחמים על ביתינו על הזכות לחיות נורמלי כמו שהן. לפחות הן מודות שזה לא פשוט ולא היו רוצות להיות במקומי ובמקום כל אותן אמהות דואגות כל הזמן. האם השינוי בגישה שלהן ובתגובה יביא בעתיד אולי לשינוי וזה שהן ימשיכו בקשר כלשהו איתי (לא צריך על בסיס קבוע רק פעם ב...) ימים יגידו. אני בכל אופן אמרתי את דברי אחרי ששנים רבות שתקתי ולא רציתי להיות כזו שעושה מהומות ודרמה. מגיע רגע בחיים שבאמת רק מי שאיכפת לו באמת ממני גם אני אתנהג כך וממרום גילי מותר לי להיות קורקטית ולעשות מה שטוב לי. אם באוכל עסקינן, הבוקר שוב קמתי עם החלטה שאני חוזרת לעצמי 100%. עד כמה שאני יכולה. אוספת את עצמי מקווה שיעבור יום "שקט" על כוחותינו ושהכוח שלנו כאן בעורף להמשיך לחייך ולעשות את כל מה שצריך במשך היום שהכוח הזה יהיה לי אותו רק להיום. כמו לאורך הזמן ההתמדה באכילה בריאה ונכונה, כל יום אני מתחילה מחדש כך גם בנושאים אחרים. מבקשת מבורא עולם "תן לי כוח רק להיום"... מחר יהיה יום חדש. מאמינה מאד שבקרוב יסתיים לו הסיוט של הרבה מאד אנשים בארצנו הנפלאה ונחזור לימים רגועים ו"משעממים". אמן כן יהי רצון.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|