הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הדרך עוד ארוכה????!!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
26/07/2014 00:46

אייריס
אייריס
אמן ואמן. אני שמחה שיצאת להתאוורר. גם אני הצלחתי לצאת עם הילדה לקניון ואז הייתה אזעקה ושוב רצים לממד . פשוט נמאס מקווה שייגמר ושנצליח במשימה. שמחה ששמעת מבנך ושאלוהים ישמור אותו ואת כולם. שבת נעימה ושקטה
0 קישור קבוע (Permalink)
25/07/2014 17:05

נחושה
נחושה
נצא מחוזקים מהכול, העיקר שנשמור על עצמנו ועל יקירנו ונישא תפילה לשובם של כל חיילי צהל בריאים ושלמים בגופם ובנפשם בחזרה הביתה
0 קישור קבוע (Permalink)
25/07/2014 15:43

חיוך מהלב
חיוך מהלב
חברי הנפלאים לפורום הזה. יצאתי מן הבית בשעה 10 וחזרתי רק עכשיו. היה לי טוב עם אנשים וחברה ושוטטנו לנו בחנויות (בלי לקנות ) אבל ושוחחנו בכל הנושאים בעולם מלבד הנושא הקשה המלחמה הנמשכת שעדיין גובה קורבנות ופצועים. לפני כרבע שעה הצלחתי לדבר חצי דקה עם בני. הוא נשמע מצונן אבל"הכל מצויןן" לפי דבריו. הוא מתכווון לכל מילה שהוא אומר. האם יש לו הזדמנות לנוח כמה שעות? לא בדיוק אמר כי יש עבודה נוספת שאינה מאפשרת ממש מנוחה. אני בטוחה שהוא מתמודד עם הכל בהצלחה כי הוא כזה ו"שום דבר אינו קשה לו" תודה לאל בחייו. מלא אופטימיות ומלא באנרגיות הדרושות והנחוצות לו כל כך בימים אלה. מה שנותר כמו תמיד הוא להתפלל עבורו שיחזור בשלום יחד עם החיילים שלו - הפקודים שלו עליהם הוא שומר כעל בבת עינו וזו אינה מילה בעלמא. העיקר ששמעתי את קולו ואני מתכוננת לקראת השבת בתקווה שאולי תהיה שבת שקטה יותר ולא נשמע יותר על נפגעים מכל סוג שהוא. האם אנו בדרך להפסקת הלחימה? רק בורא עולם יודע מתי זה יקרה. הזמן הארוך שעובר עלינו .. נותן בי את אותותיו. נראה לי שעוד שעה במכון הכושר להזיע יעזור לי להתאפס על עצמי להיות רגועה יותר ולהביא לאיזה זיכוך שיכניס אותי לשבת קצת יותר רגועה ואופטימית. ראיתי שהחנויות היו מלאות כולם יצאו אולי להתאוורר אולי להוציא את כל התסכולים בקניות כאלה ואחרות ואולי כי זה סוג של פורקן מהעוצמות והזמן הארוך שכל זה קורה עדיין ואזעקות וכל השאר. אני מאחלת לכולנו שבת רגועה שבת של שיגרה עם ברכות לכל הלוחמים ולכל המשפחות שדואגות. מי יתן והשלווה תחזור למעונותיהם של כל האנשים במדינה ושיהיה באמת "משעמם". אמנם אני חוזרת על עצמי אבל זה מחזק אותי ואני אופטימית וחושבת שיהיה בסוף בסדר ואנו נצא מהעניין חזקים ומחוזקים וגם בצד המדיני נצליח להביא להשגים כאלה כדי שהדברים לא יחזרו על עצמם בעתיד

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הדרך עוד ארוכה????!!!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!