22/07/2014 22:26
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין יקרה תודה רבה על השיתוף,מאחלת לאביך היקר החלמה מהירה, ולך בת מסורה ומדהימה המון כוחות ונחת....זה כבוד גדול לטפל בהורים..... ריגעי חסד.....אני זוכרת שהיה קשה, אבל חשוב. בתקופה זו את לא מוותרת ומתמידה....ונראית נפלא גאה בך ואוהבת מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2014 22:17
 1103 Posts: 5022
|
קרולין יקרה ראשית איחולי החלמה מהירה ובריאות טובה לאביך. הערכתי נתונה לך על שאינך מחסירה אף פגישה למרות הדאגה וחלקך בטיפול באביך היקר. כפי שמירי תמיד אומרת "בחוץ יהום הסער ואנו חותכים סלט" זהו משפט מפתח שאת נוהגת לפיו. לילה טוב נילי
,
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2014 20:41
 קרולין Posts: 6651
|
אוסטאופורוזיס כמובן....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2014 17:05
 אייריס Posts: 3744
|
קרולין מתוקה ולכל המשפחה מחבקת אותך ומקווה שאביך ירגיש טוב מהר. החלמה מהירה ובשורות טובות לכל המדינה. מעריצה אותך שבימים כאלה את ממשיכה בשלך ולא מוותרת לעצמך. כל הכבוד. אוהבת המון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/07/2014 15:25
 קרולין Posts: 6651
|
אבי היקר, שחי בחוף השנהב הוטס לארץ בהטסה רפואית מלווה ברופא צמוד אחרי שפרץ דיסק וסבל מכאבי תופת. הוא נותח במדיקל סנטר בהרדמה מלאה. ועכשיו בהחלמה ושיקום במיתחם איכילוב. ימים לא קלים , הן בפרטי הן במדיני....... אני מטבע הדברים על הקו פ"ת ת"א כל הזמן משפחתי כולל אסתי אחותי ובעלה בנתינה , תמיכה ועידוד. אבא חלש, עייף וצריך פיזיותרפיה כל יום, איבד את שווי המשקל שלו, השרירים שלו חלשיםםםםםם מאד יש לו אוסטאופוריזיס... ויש הרבה עבודה ע"מ שיחזור ב"ה לעצמו .אמן. הוא בן 81 שיהיה לנו רק בריא , איש אהוב ויקר מירי שלנו המדהימה כל הזמן שואלת דואגת ומתענינת בו - אין כמוה בעולם לא פיספסתי שום הרצאה מגיעה לשמוע את מירי, לקבל חיבוק , להשקל ולקחת פסק זמן מכל המסביב .....אי של שפיות החוג שלנו  מצטערת שאני לא כאן...... אוהבת המון..... מתפללת כל יום לימים שקטים ולחזרתם של חיילנו האמיצים והיקרים בשלום. אמן. בריאות, ובשורות טובות לכולנו. אמן. שלכם, קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|