הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » נחתנו בארץ בשמחה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
23/07/2014 21:01

אייריס
אייריס
אמן כל כל מילה. חיוך שמחה ששמעת מבנך והכל בסדר איתו . גם בעלי נמצא בצאלים והיום בא לחופש. פתאום אזעקה עכשיו
0 קישור קבוע (Permalink)
23/07/2014 20:57

חיוך מהלב
חיוך מהלב
אייריס היקרה ברוך בואך. מה שעלה מהר ירד מהר אין לי ספק ובטחון שאת תעשי את זה בגדול. כמה אנו שמחים להיות בבית תרתי משמע. הערב שמעתי מאז שבת בפעם הראשונה את קולו של בננו אבישי שנמצא שם.
הוא היה חד כתער דיבר אלי כאילו אני אחד מפקודיו (זה סימן טוב) ולא איכפת לי כלום רק שאני שמעתי אותו באוזני ותודה לאל הוא בסדר. מה עוד יכולה אמא לבקש בימים האלה? אני גם מודה לאל כי היה לי יום לא קל בכלל ויש את הקטעים שהנפש בוכה מבפנים גם אם בחוץ לא רואים. הדבר הטבעי היה לאכול ועוד פחמימות לא? אני במקום זה הלכתי לקניון נכנסתי לחנות שאני אוהבת והתפרעתי. קניתי לי 3 חולצות מקסימות ואפילו חצאית חדשה. אלה הדברים שאני הכי אוהבת למה? כי אין בהם קלוריות כי מהבגדים אני לא אשמין ובטח לא אצטרך להלקות את עצמי ועברתי בשלום את רוב היום ובמיוחד עכשיו אני כבר רגועה ויכולה לעבור את הלילה ולהתפלל עבור כולנו שנקום אל בוקר חדש בוקר של בשורות טובות של הפסקת אש הלואי ושל יום שלא יהיו בו לפחות אף נפגע אחד גם לא פצועים. זה כל מה שאני מבקשת מבורא עולם ומקווה שאתם איתי בתפילות האלה המאחדות את כולנו בימים הלא פשוטים האלה. בעיקר בעיקר שיהיה לנו כוח ושלרופאים לא תהיה עבודה בכלל אולי אני מפנטזת אבל אלה פנטזיות שלי ואני גאה בהם. לילה של אושר ושלווה לכולנו.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
22/07/2014 22:28

miribelkin
miribelkin
Administrator
איריס יקרה יפה ואהובה
היית מאד חסרה......תמשיכי לשתף
מקוים לימים שקטים יותר
לילה טוב אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
21/07/2014 22:53

אייריס
אייריס
ולעטוף באהבה אחד את השני ולעזור בכל מצב. זו הזכות שלנו שאנחנו כאן וזו הארץ היפה שלנו כי אין לנו ארץ אחרת. המשך לילה שקט לכולם.

ולעניין שלנו כאן: הנסיעה שלי עלתה לי בשלושה קילו ואפילו שלא אכלתי מתוקים מסביב עצם השינוי בתזונה הרגילה גרם לכך. בכל אופן אני נהניתי וכבר חזרתי למסגרת מחדש. מקווה שנתעסק רק בדברים האלה. נשיקות לכולם. אגב היה מאוד כייף לחזור למפגש המחודש ולראות את מירי ולהיות שוב בשפיות.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/07/2014 22:47

אייריס
אייריס
למרות המצב הקשה העצוב והעגום שעם ישראל שרוי בו אין כמו המדינה שלנו בכל העולם. כאן ביתי ומבצרי כאן ילדי נולדו התחנכו לומדים ומשרתים בצבא ובימים קשים אלה אנחנו גם יודעים לחבק
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » נחתנו בארץ בשמחה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!