הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אני לעומתכן חברות יקרות

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/07/2014 22:56

אייריס
אייריס
אני שמחה בשבילכם. קשה מאוד בימים אלה. לכל אחד יש מישהו או מכיר מישהו ששם. מקווה רק לבשורות טובות
0 קישור קבוע (Permalink)
21/07/2014 22:33

חיוך מהלב
חיוך מהלב
תודה על העידוד חברה יקרה. קשה לכולנו אבל זה עתה קיבלתי דש בעקיפין ושכל חייליו גם להם שלום תודה לאל. הלואי שהסיוט כבר יסתיים איך שהוא ושנשמע בשורות טובות. החלטתי שאני חושבת רק חיובי החלטתי שאני כבר מכינה לו עוגה גדולה כשהוא יכנס בדלת והחלטתי שאני חייבת לעצמי ולבעלי היקר להחזיק מעמד כי שנינו לבד וכל אחד מחזיק בשביל השני משעה לשעה ומיום ליום. העיקר שיחזרו כבר כולם בריאים בגופם ובנפשם. אף אחד לא יודע באמת מה הבחורים היקרים האלה עוברים שם והמראות והמצבים שהם צריכים להתמודד איתם. בקיצור תפילה ותקווה ואמונה כל אלה מחזקים אותי ויש לי הרגשה שגם העתיד המדיני יהיה טוב יותר לנו אחרי המלחמה הזו ושום דבר לא יחזור למצב הקודם... הפעם העולם יחד איתנו ישלב ידיים כדי לוודא שהמצב הנוכחי לא יחזור על עצמו. אני רוצה להאמין בכך ואומרת את זה לעצמי. מגיע לנו ולילדינו ונכדינו שיהיה פה שקט ורק נשמע ציוץ צפרים כפי שמישהי הקרובה לגבול אמרה. איזה גיבורים הם אלה החיים שם. ראיתי נציגה חייכנית היום אחרי כל מה שהם עוברים שם פשוט אין מילים להגדיר גבורה זו האישה הזו היא גיבורה אמיתית ושרק נשמע בשורות טובות

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
21/07/2014 15:23

נחושה
נחושה
חיוך יקרה. לא פשוט בכלל וטוב שאת לא נופלת על אוכל אלא בעיסוקים אחרים
נתפלל לשובם של הלוחמים בריאים ושלמים בגוף ובנפש ונייחל לשקט ולבשורות טובות לכולם
חיבוק גדול ממני
0 קישור קבוע (Permalink)
21/07/2014 11:25

חיוך מהלב
חיוך מהלב
חברות יקרות קשה לי אפילו לכתוב. הלכתי לשיעור התעמלות וגם שם הייתי צריכה לתת על "הראש" למישהי שדיברה בלי לחשוב מי האנשים שסביבה. מיכה בעלי ואנכי חיים משעה לשעה ואין לנו שום קשר עם בננו.הוא רב סרן בגולני ואנו חרדים. מאד קל ליפול על פחמימות שאין לי בבית תודה לאל אמש אכלתי קצת יותר אבל לא דברים שאח"כ אצטער עליהם מאד. אני באמת משתדלת להיצמד לשיגרה ולעשות פעולות כל הזמן ולא להיות מחוברת לחדשות במיוחד לאור החדשות של הבוקר ויש נפגעים לצערי. מה אני יכולה לעשות? יש לי לצערי "שלדים שיוצאים מן הארון" והכי הזדעזעתי אמש כשהבינותי מכרמלה מנשה ברדיו שיש אנשים שקיבלו ידיעה בווטסאפ על נפילת בנם בקרב. איך אפשר לתאר דבר שכזה? פשוט אי אפשר בכלל לחשוב על כך. חוסר אחריות של מישהו או כמה אנשים שידעו לפני שהודיעו למשפחות. איך אפשר??? פשוט אין לי מילים. אני שמחה שבכ"ז אנשים באים לחוגים ואני מקווה שאוכל לבוא מחר בערב כרגיל מה עוד נותר לעשות? רק לקוות ולהתפלל שכולם יחזרו בשלום הביתה גם בלי צלקות נפשיות זה לא פשוט מה שהם רואים שם וחווים שם בשכונה העזתית. הבן הבכור שלנו בארה"ב ולנו אין בכלל משפחה כאן בארץ מלבד 2 הבנים שלנו. מיכה ואנכי מחזיקים איש את רעהו תרתי משמע ומשתדלים לצאת מן הבית ולהיות סופר עסוקים בכל מיני דברים של שיגרה. תפילה לכולם שיחזרו - שוב אני חוזרת על מילותי יום שקט לכולנו.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
20/07/2014 17:30

miribelkin
miribelkin
Administrator
רבקהלה אהובה תגיעי בבקשה מחר.....
0 קישור קבוע (Permalink)
20/07/2014 15:57

נחושה
נחושה
רבקוש יקרה השתדלי לנשום עמוק להרפות את הגוף ולהוריד מעט את מינון הטלויזיה. אצלי היא דלוקה אבל אני עסוקה בדברים אחרים תוך כדי
לא פשוט כשיקירנו בדרכים ונקווה שכולם יחזרו הביתה בשלום
0 קישור קבוע (Permalink)
20/07/2014 14:39

רייצל
רייצל
אמן רבקה,
שכולם יחזרו הביתה בשלום
נחזיק מעמד ונחזק את ידי המשפחות השכולות
שנישמע רק בשורות טובות
רייצל
0 קישור קבוע (Permalink)
20/07/2014 14:26

רבקה
רבקה
קשה לי מאוד ,יושבת כואבת ודואגת
לא זזה מהבית מרוב פחד, מה לעשות
חזרה הבוקר נכדתי החיילת הטרייה לבסיס וכולי מכווצת לקראת הידיעה
שהיא אכן הגיע בשלום.
מקווה לימים קלים יותר ולשלום
ומי יתן רק בשורות טובות ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » אני לעומתכן חברות יקרות

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!