20/07/2014 15:51
נחושה Posts: 6982
|
תודה יקירה משתדלים...מתגעגעת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/07/2014 09:29
נינוש Posts: 1442
|
נחושה יקרה , טוב לראות אותך , טוב לנסוע והכי טוב לחזור כבר 2 ימי רביעי בלי בזאר , עוד קצת הכל יחזור על מקומו בשלום ונחזור להפגש ביום רביעי , בינתיים תחזיקו מעמד !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2014 22:48
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נחושה יקרה היית מאד מאד חסרה.... ברוכה הבאה....בריאות למשפחה, שקט במדינה..... ולהתראות מחר בחיבוק במעמד השקילה בהצלחה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/07/2014 22:26
נחושה Posts: 6982
|
חזרתי עד שנסענו ללונדון ופריז פרצה כאן מלחמה ואז כמה ימי הסתגלות ובן ובעל מקוררים ואחד עם פריחה מחר נברר באיזו מחלת ילדות מדובר וכן היו גם ברכות וזרי פרחים היו עוגות והתרופפות בהקפדה על הכללים ומחר יום חדש אמורה להתעסק עם ניירת.סידור יומן.להתחיל לסגור פערים. להתחיל לתכנן את המשך הדרך ובכל הבלאגן יש אי של יציבות חוזרת מחר לשקילה והרצאה עם כרטיס זהב חדש ומחוייבות זה משהו שעושה לי טוב שמוציא אותי פעם בשבוע לכיול ולהטענה במוטיבציה ותובנות שעה שמראה לי שלא משנה מה דיאטה צריכה להעשות ולהראות מאחלת לעצמי לחזור מהר ובביטחה לשיטה לעשיה ולהישגים בצידה וכן יקיריי גם לפורום לפייסבוק ולחברותיי למפגש למירוש ליחדנס ולשותפות למשהו מאוד מיוחד אהבה ותמיכה שלא מובנים מאליו נשיקות וב"ה וחיילנו שקט ושתהיינה בשורות טובות נחושתכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|