19/07/2014 14:57
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
החכמה להשתמש בפחמימות בתבונה.... לא לוותר עליהם....אבל יש מחוייבות לכמות.... וזה כל ההבדל.....מודעות. שיהיה שקט, ונתראה באהבה במעמד השקילה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2014 21:42
חיוך מהלב Posts: 1125
|
אפי היקרה, כל מילה בסלע. אין טעם להלעיט את עצמי בפחמימות גם אם אני מעט עצבנית וחושבת על החיילים הצעירים שיצאו לקרב הקרקעי הקובע לדעתי ולצערי בעת ובעונה אחת. בננו הצעיר נמצא בצפון לשמחתנו ולכן אני פחות מתוחה הפעם אבל כבר עבר 3 מלחמות (רק בן 28) וביניהן הרבה מבצעים שאני לא יודעת עליהם במסגרת סיירת אגוז. אני משתדלת ואין לי אוייבים בבית. מחר מוקדם בבוקר אסע לבית החולים מאיר לבקר חברה שעברה ניתוח ברך. לא מוותרת על הספורט שלי שמחזיק אותי בחיים וכמובן מבשלת כרגיל. שתהיה שבת "משעממת" רגילה ובלי אזעקות כמובן לכולנו ובשליטה. שהרי באחד הימים צריך גם לעלות על המשקל ולשלם על פחמימות כאלה ואחרות.
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/07/2014 15:19
EFF Posts: 6396
|
אני יושבת לי במרפסת ומשקיפה על החנייה הגדולה של הבניין (מגדל עם 72 דירות) - במשך של 20 דקות של ישיבה ראיתי שהגיעו בערך מחצית מהשכנים עם שקיות מכל מיני חנויות לחם ומאפים בסביבה... מה יכול להיות יותר מנחם מפחמימות ? ... כולם ימלאו את בטנם וירגיעו את נפשם עם אלו..
אבל אצלנו ??? לא !! גם אם יהום הסער, גם אם נפשנו לא רגועה - אנחנו חותכים סלט..ולא חשוב איזה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|