17/07/2014 00:01
EFF Posts: 6391
|
את האספרגוס ניתן להחליף בפרחי ברוקולי
ל-8 מנות 1 ק"ג ניוקי קנוי מוכן לבישול ב- 2 כפות שמן זית לאדות בצל קצוץ שום להוסיף פטריות מסוגים שונים קצוצות קטן לתבל במעט אבקת מרק פטריות או מלח פלפל בנפרד לבשל אספרגוס או פרחי ברוקולי במי מלח ולקצוץ להוסיף לרוטב הפטריות את הניוקי לבשל במים רותחים ולהסיר מהאש מספר דקות לאחר שצפים, לסנן וליבש את הניוקי על מסננת או מתקן ליבוש להכניס את הניוקי לרוטב הפטריות והירקות ולהקפיץ ביחד להוסיף מיכל שמנת לבישול 15% edited by EFF on 7/17/2014
|