הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » "קשה" - מילה קטנה עם כל כך הרבה משקל...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
12/07/2014 08:54

חיוך מהלב
חיוך מהלב
לפני הכל אני מאחלת לכולנו שבת משעממת פשוט שקטה שקטה שנוכל לעשות בה את הכל בשיגרה. אמש כשהייתי במכון כושר שמעתי 2 נשים משוחחות. אחת אמרה לשניה : אתמול הייתי צריכה לרוץ למחסה, אבל לשכב על הארץ, היתה לי חולצה לבנה לא חבל"???? אם אלה הבעיות שלה אז מצבנו נפלא. אני לעומת זאת במכונית יש לי תמיד סדין שאני פורסת על הרצפה בשיעור ההתעמלות שלי פעמיים בשבוע. אז אני "מצוידת" וכשאברח מן המכונית אם צריך, אקח הסדין.
אמש עשיתי צעדה אח"צ. היה מאד מאד לח ודביק ולאורך כל המסלול חשבתי לעצמי. "היכן אוכל להסתתר איזה קיר ישמש אותי בקטע כזה"??? כי אף פעם אי אפשר לדעת וכדאי לחשוב על הדברים מראש. אבל לא ויתרתי לעצמי ועשיתי צעדה וחזרתי שטופת זיעה אבל לשם כך יש מקלחת תודה לאל. פרופורציה היא תמיד שם המילה.
תמיד אני מזכירה לעצמי כשהייתי כלה צעירה בת 20, היתה לי דאגה מאד מאד גדולה, כשנשאתי לא היה לנו עדיין מקרר. (הזמנו אך לקח זמן). וכל לילה שכבתי וחשבתי לעצמי כיצד נסתדר עם מקרר ממש קטנטן שקיבלנו זמנית. כמעט לא היה בו מקום לאיחסון ... מה נעשה? והנה בתוך כדי הדאגה ה"גדולה " הזו פרצה מלחמת יום הכיפורים. ברגע אחד שכחתי בכלל את נושא המקרר. את בעלי הטרי גייסו די מהר עוד במהלך יום הכיפורים. ואז חשבתי על פרופורציה. למי חשוב מקרר או לא מקרר. הדאגה לו שיצא לקרב זה מה שהעסיק אותי באמת. חומר למחשבה. ותודה לאל שאנו יכולים להתמיד ולחיות רגיל פחות או יותר. זו ברכה גדולה בימים אלה ועלינו לזכור זאת בכל יום למרות הקשיים. ברכתי לכולנו שוב, שבת מ ש ע מ מ ת !!! והעיקר בשליטה על האכילה

--
hs
+1 קישור קבוע (Permalink)
11/07/2014 19:44

miribelkin
miribelkin
Administrator
נכון מאד אפי יקרה
המילה החשובה בכל מצב היא פרופרציה.....
מקוה שתהיה שבת שקטה ובשליטה
אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
11/07/2014 18:17

EFF
EFF
אנחנו חושבים שקשה לנו - וזה נכוןו..לא קל אבל השבוע ראיתי מה זה קשה באמת...

התלויתי לילדים עם צרכים מיוחדים במסגרות שלהם כולל "ריצה" למחסה מוגן..מה אגיד לכם..קשה לי לדבר על זה כי זה הקשה האמיתי..

חייבים לקחת הכל בפרופורציות

שבת שלום ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » "קשה" - מילה קטנה עם כל כך הרבה משקל...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!