הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לו הייתי !!!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
09/07/2014 14:14

חיוך מהלב
חיוך מהלב
לו הייתי זבוב בחדר בו מתכנס הקבינט. !!! מה הייתי אומרת להם??? הייתי אומרת, ח'ברה תחשבו גם על היום שאחרי !!! מה יקרה בעזה עם השלטון החמסי??? חישבו פעמיים לפני כל צעד שאתם עושים ואל תתנו לנפתלי בנט ל"הלהיט את הרוחות". עלינו לזכור כי תמיד יכול להיות יותר גרוע אם ארגון קיצוני יותר ישתלט שם על ה"שלטון"... או מה שהם קוראים שלטון. לא צריך לוותר להם בשום אופן אבל הכל שייעשה מושכל ועם מחשבה ראוייה בכל רגע נתון. מה השלב הבא הרצוי לנו כדי שירווח לכולנו.
אנו מנוסים לצערנו בכל מיני מצבים קשים, (אנו בעורף) אך לנו יש כמה דאגות קודם כל לעצמנו, וליקירנו. בלילה גויס בני (רק בן 28) שהוא קצין אך נשלח לצפון וניסה להרגיע אותי. אמר "אמא אל תדאגי". הוא יצא לעבודת השמירה שלו בחצות וכנראה במהלך הלילה נקרא לצבא. בעלי ואנכי כבר עברנו איתו (3 מלחמות) ועוד פעילות אחרת שאי אפשר לדבר עליה גם מאחורי קווי אוייב, וכל זה משך 7 שנים בהם שרת בקבע והגיע לדרגה די גבוהה. אלא שלכל אחד מאיתנו יש את "סלינו על כתפינו" כפי שאת אומרת מירי, ואני לצערי איני דף חלק. אני אלמנת מלחמת יום הכיפורים וכאילו לא חלפו השנים כלל... כל פעם שמשהו קשה מתרחש ואנו במיצרים, הכל צף ועולה מחדש. את כל זה אני חולקת עימכם מסיבה אחת. שדוקא עכשיו החלטתי שאני אעשה את המיטב לשמור על אופטימיות, לא לחשוב אלא על הפעולות של היום יום ושם להתרכז, ולתת לעצמי דו"ח מתמיד על מה שנכנס לפי. כי בסופו של דבר מה שעלול לעלות במשקל (אם לא אשמר) את זה אצטרך לעבוד קשה מאד לרדת. נכון? אז מראש לחשוב על כך. להיות כל הזמן במודעות. זה לא היה חלק ממני בעבר, אבל בבית הספר שלך מירי, אין הנחות וצריך גבולות גם אני בגילי - או יותר נכון ממרום גילי, מדוע? כי בלי גבולות ובלי הגבלות בסופו של דבר אני ארגיש רע מאד. לדעת שאני עושה את המיטב עבורי ומצב הרוח שישאר אופטימי, את כל זה אני חייבת לעצמי בלי לוותר. לכן עוד שעה אני הולכת למכון הכושר כי חם לי בחוץ.... ושם אעשה את הספורט שגם מעלה לי את המצב רוח עוד יותר. בשבוע הבא, אם לא ישתנה משהו בשל המצב, אני נוסעת לנופש בגבעת אולגה. חופשה בת 4 ימים לאלמנות צה"ל. תאמינו לי אני אשתדל מאד מאד בכל כוחי לפחות לא לעלות במשקל. יש שם אוכל למכביר . ובנימה אופטימית כזו, אחרי שאמש שמעתי הרצאה חשובה על דימוי גוף, על כך שחובה עלינו להרגיש טוב בתוך הגוף שלנו (אם אנו עוזרים לעצמנו), ובעיקר להמשיך ולפעול כדי שנרגיש הכי טוב עם גופנו ומכאן גם עם סביבתנו. באהבה לכולם ובתפילה שהכל יסתיים במהרה בנצחון מוחץ ובלי נפגעים אמן !!!!

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!