הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מה לעשות - יש אירוח !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
05/07/2014 13:43

חיוך מהלב
חיוך מהלב
תודה השתדלתי אבל היום עוד יותר לאחר מכן. מה שנשאר מהאירוח הוא "פלסטיק" עבורי וטוב שבני יכול לחסל דברים מסוימים. עכשיו צריך קצת להשתדל יותר כי כשהגיעו השעות המאוחרות של הערב קצת חטאתי אבל לא נורא. מיידית חזרתי לעצמי.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
04/07/2014 20:53

miribelkin
miribelkin
Administrator
אירוח נפלא יקירתי בשליטה והנאה.....
0 קישור קבוע (Permalink)
04/07/2014 20:41

EFF
EFF
שבת שלום לך ואירוח נעים...עצם העובדה שאת מארחת עם כוונה להיות מאופקת - כבר מעולה...בהצלחה !
0 קישור קבוע (Permalink)
04/07/2014 10:46

חיוך מהלב
חיוך מהלב
מורתנו המופלאה מדגישה שהיא בד"כ לא מארחת בבית אלא נפגשים עם חברים בחוץ. מידי פעם - די נדיר גם עלי לארח בבית. כן יש לי "אוייבים" יש עוגה ויש עוד דברים נוספים. אני נערכת לערב. הכנתי את הרוב, פשטידות רק סלטים עלי עוד להכין. כיון שאלא חברים הבאים פעם ראשונה אלינו לא אוכל לפרוש את משנתי בנושא האוכל וכו'.. אבל החלטתי כבר שאוותר על א. ערב, ואשתדל מאד מאד לא להתחיל עם דברים שאני יודעת שאני לא יודעת להפסיק בזמן איתם. יש לי מטרה קרובה, כי בקרוב נוסעת לנופש וגם שם אעשה את המיטב שלי, ויש עוד מטרה - סוף החודש... להשיל כמה שיותר עד אז. אני מקווה שלא אהיה מאד "קטנה" מול האוכל. מה שישאר מחר, אשתדל מאד ואם אראה שאני בבעיה שתוביל אותי למשהו שאצטער עליו לא אתביש לזרוק לפח גם את מה שהכנתי בעמל רב והשקעתי בו מחשבה וחומרים טובים. כל מה שאני אומרת כאן, זה קל יותר להצהיר עליו. אני מוכנה בהחלט להיות כנה עימכם גם אחרי האירוח ואוכל לומר לכם כיצד התמודדתי ומה התוצאה הסופית של האירוח הערב. כמובן שהטיפים של מירי יושבים אצלי בראש, העיקר הוא ליישם. הרי "כולנו חכמים, כולנו נבונים וכולנו יודעים את התורה" הלא כן? יישומה בכל עת הוא האתגר האמיתי.
מאחלת לכולנו שבת רגועה הרמונית ושמחה למרות הידיעות הלא משמחות מהדרום. שיהיה שקט אצלנו ואצלם בע"ה. נכון שהבעיות שלנו של אכילה כזו או אחרת נראות בעיות קטנות וחסרות חשיבות אך לגבי הן חלק מהאישיות שלי, ודוקא כשהדברים בחיים נראים פחות זוהרים במיוחד אחינו בדרום הארץ לשים לב לפרטים הקטנים ולא לתפוח חלילה גם מלחץ נפשי וגם בשל הרגשות הנלווים למצב הקשה, גם זו גבורה - להמשיך בחיים השגרתיים עד כמה שאפשר.... קל לתת עצות !!!

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מה לעשות - יש אירוח !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!