02/07/2014 23:02
EFF Posts: 6396
|
אכן משפט מפתח....מה שבידינו זו הבחירה לעשות..את הכלים אנחנו מקבלים אצל מירי - וכמובן חופשה נעימה edited by EFF on 7/2/2014
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2014 18:56
חיוך מהלב Posts: 1125
|
אמן כן יהי רצון ורק הצלחה לכולנו בשמחה ואושר !!!
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2014 16:50
אייריס Posts: 3744
|
יופי של ירידה והחזרת החוב. תהני בחופשה ובטוח שתיישמי את כל הטיפים של מירי. יום ביומו ונצליח יחד להוריד את כל השומן המיותר שלנו. בהצלחה רבההה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/07/2014 09:21
חיוך מהלב Posts: 1125
|
משפט שלקחתי אמש מההרצאה. בטח ששמעתי אותו בעבר אבל לחדד דברים זה חשוב לא פחות מאשר לשמוע דברים "חדשים".. הייתי ברת מזל אמש גם השלתי את 2 הקג שישבו על נשמתי ואני נחושה להמשיך מגמה זו, גם הקשבתי "הסבר לחדשים" שבא מפיה של מורתנו האחת והיחידה וגם לקחתי טיפים חשובים שכן בעוד 10 ימים אסע לנופש לגבעת אולגה - 4 ימים של נופש אלמנות צהל, וכמה חשוב לי לשמור על השגי ובטח לא לקלקל. יש לי עוד זמן להתקדם עוד קצת בירידה עד אז. כשהולכים לארוע או נמצאים במחיצת מאכלים, ארועים או כל מסגרת אחרת שמוציאה אותנו מן השיגרה יש מקום להפעיל את כל כוח הרצון, יש מקום להפעיל את כל הטיפים שאני מקבלת על בסיס שבועי ושנתי ומה לא, וליישם ולתרגל. אני רחוק מאד ממושלמת אבל אעשה את המאמץ ונקווה לא אהיה "ממש קטנה " מול מאכלים שלא עושים לגופי טוב בלשון המעטה. אז כל יום לקחת אותו כמשימה ולהחליט מחדש שזה מה שחשוב לי.... ושיהיה לכולנו יום נפלא עם הצלחות ובשורות טובות
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|