02/07/2014 09:16
חיוך מהלב Posts: 1125
|
קטי היקרה, לכולנו יש זמנים פחות טובים. החוכמה היא להניח את העבר מאחורייך להתמקד בהווה וכל יום להחליט מחדש וללכת בדרך באמונה ובעשייה... האמיני לי כל חיי הייתי באכילה רגשית. היום כמעט ולא. ואמש הגדילה מירי לעשות כשהזכירה את האסון הלאומי שפקד אותנו - מות שלושת הנערים. אבל דוקא נשים חרדיות הגיעו לחוגים. כי "צריך להמשיך קדימה" לדבוק בעשייה... אין ברירה. אל תלקי את עצמך ופשוט תעמדי מול המראה וחייכי לעצמך תגידי שמעכשיו אני מתחילה שוב, בלי רגשות אשם. ובהצלחה בטוחני שאת יכולה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2014 14:25
אייריס Posts: 3744
|
קטי את יכולה ועכשיו זה בדיוק הזמן עד לראש השנה בדיוק 3 חודשים. כנסי ותצליחי. תתחילי לדבר עם עצמך קחי לך מסטיקים לרגעי משבר שתי עןד מים צאי להליכה או תשמעי את ריטה שאת אוהבת ותסתכלי על מודל חיקוי כמו מירי ואחרות שמצליחות. אפשרי הכל בראש שלנו פשוט. קדימה לא להתייאש ולוותר מאמינה שתוכלי ובגדול.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/07/2014 00:49
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קטי תלמידתי היקרה את אוכלת אכילה ריגשית....במודעות. באותה מודעות, תשלטי בה ותציבי גבולות..... מה שעולה מהר יירד מהר בשבוע הבא. לילה טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2014 20:24
קרולין Posts: 6651
|
קטי יפה שלי אכן מבאס להשמין זה לא נעים בכלל, יחד עם זאת המסגרת, המודעות וההתמדה שלך יביאו את השינוי המיוחל, לאט ובסבלנות הכל יסתדר. בהצלחה רבה נשיקות קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/06/2014 17:27
קטי Posts: 123
|
הכבדות הזאת שהרגשתי בגוף הנבואה השחורה שלי היתגשמה ידעתי שעליתי אכלתי בלי הכרה למלא את החור השחור שיש לי נכון אכילה רגישית זה לא תרוץ אבל אני תמיד נופלת אל זה כול יום מיתפרקת לרסיסים ואוספת את עצמי מחדש אבל זה עוד לא קרה לי אני ממש כועסת אל עצמי , זהו מספיק לרחם אל עצמי נימאס לי הגיע הזמן לחזור לתלם . מיבצע עד ראש השנה כמו שמירי אמרה . כמובן שהצהרות לחוד ומציאות לחוד אבל זה לא תירוץ להפסקת אוכל כמו שאני לקחתי לעצמי. מירי היתה הרצאה מעצימה כמו תמיד נתת לי כוח להמשיך בתיקווה להחזיר חובות עד שבוע הבא בשורות טובות אוהבת קתרין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|