הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לחץ נפשי גם כשנדמה שלא !!!

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
02/07/2014 18:57

חיוך מהלב
חיוך מהלב
צודקת בכל מילה !!! תבורכי

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
28/06/2014 21:55

EFF
EFF
חנהל'ה..ממש שמחתי לקרוא את הבשורות הטובות...באיזה נסיונות החיים מעמידים אותנו - ומאיתנו נדרש להיות חזקים, מאופקים, נבונים, וזה בכלל לא קל - כאשרהרגש מתגבר על השכל במלחמה המתמדת ביניהם.
את נלחמת בקילוגרמים כל כך יפה ועל כך מכיעה לך טפיחת שכם. נכון יש נפילות, יש מעידות, אבל לקום ולאסוף את השברים זו תמצית העניין.מסיינת במנשפט חשוב לחיים..

אדם צריך להיות בוגר מספיק כדי להודות בטעויות שלו, חכם מספיק כדי ללמוד מהן, וחזק מספיק כדי לתקן"
0 קישור קבוע (Permalink)
28/06/2014 17:31

חיוך מהלב
חיוך מהלב
תודה ליקרות שתמיד שם בשבילי תבורכנה. בטח שמישמת. מה עוד שעתה שאצבעי חזרה לתיפקוד הרבה יותר קל לי להכין דברים טעימים במטבח שלי לפי כל הכללים !!! איזה כיף.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
27/06/2014 14:02

רבקה
רבקה
חנה'לה איזה כייף לשמוע בשורות טובות
ויחד עם זאת להיות במשימת ההצלחה
ובטוח שאת כבר ביישומה ♥
0 קישור קבוע (Permalink)
27/06/2014 12:29

נחושה
נחושה
יקירה, בשורות מעולות
וכעת כשאת מאושרת יהיו גם שניים פחות
0 קישור קבוע (Permalink)
27/06/2014 09:46

קטי
קטי
המון בריאות בהצלחה ושבת שלום
0 קישור קבוע (Permalink)
25/06/2014 22:25

אייריס
אייריס
בשורות מעולות אני שמחה לשמוע תמיד. תתחדשי יקרה ועכשיו למשימה עד ראש השנה להמשיך ולרדת. ובזה נתעסק בלבד אמן
0 קישור קבוע (Permalink)
25/06/2014 22:12

miribelkin
miribelkin
Administrator
חיוך מהלב יקרה
יופי של בשורה .....עכשיו תהיי רגועה.
אני בטוחה שתצליחי, את כבר מצליחה......
את אחרי ירידה מאד גדולה ומתמידה.
גאה בך ואוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
25/06/2014 20:58

חיוך מהלב
חיוך מהלב
תודה לך איירס היקרה, היה לי שווה לשבת ולחכות שעתיים לתוצאה. מתברר שאין שינוי במה שיש לי שפיר כבר מעל שנה אי לכך בדיקות בעוד 6 חודשים ולא ניתוח תודה לאל !!! הרשיתי לעצמי והלכתי בערב לקנות לי 2 חולצות חדשות, זה הרי לא משמין כידוע ורק עושה טוב בנשמה. כך נתתי לעצמי מתנה ואכלתי ארוחה שפויה בלי פחמימות.... זהו סגרתי המטבח עד מחר. אין לי מילים להודות לך על המחשבה והעידוד. תבורכי תמיד ורק בריאות טובה ובשורות טובות. מחר מתחילה מחדש במרץ והכל יסתדר בע"ה.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
25/06/2014 20:50

אייריס
אייריס
בהתחשב במצב הבריאותי 2 קג זה בסדר. ובכל זאת את כאן במודעות ועשייה. מקווה שהתוצאות יהיו בסדר בכל וברור מכל שהאוכל לא בראש מעייניך עכשיו. תחזיקי מעמד ותעברי הכל בשלום. ערב טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
25/06/2014 13:37

חיוך מהלב
חיוך מהלב
היום התברר לי שעליתי בשבועיים שוב 2 קג. זה בריאותית לא טוב לי אך אני בהחלט שלמה עם עצמי. השבועיים האחרונים למרות הספורט וימים בהם הייתי טובה לעצמי עשו את שלהם. החלק הילדי שלי אמר לי אמש שאחרי שהרופא הוציא לי התפרים מהאצבע "מגיע לי"... לא לאכול כי רק ישבתי עם כוס קפה קטן.. אבל מגיע לי איזה בגד חדש וזה הכיוון. עדיין מחכה לתשובה פתולוגית מהניתוח אצבע והיום יש לי בדיקת שד לצורך חוות דעת שניה. אני מדברת עם עצמי שאולי בע"ה לא אצטרך ניתוח בכלל, אבל גם אם נדמה לי שאני בשליטה, (על רגשותי) כנראה מתחת לפני השטח מתוחה קצת מאד עייפה ואיני יכולה להיות "כל הזמן" מאד מאד מדודה באכילה. אך אני בטוחה שהקג ירדו בשבוע הבא, המודעות שלי גבוהה מאד, (אני בהחלט יודעת את הגבולות שלי) מנסה להמעיט בדברי חלב ובפחמימות ריקות ומאמינה שהכל יסתדר.אני מאמינה בעצמי ויודעת שהכל יהיה בסדר. אין לי ספק ביכולותי ובהתמדה שלי זה יגיע והכל יסתדר. אני לא זקוקה לנקודת ציון כמו חג ראש השנה. הקיץ אעשה את זה כי אני נחושה לתת לעצמי מתנת ירידה של 5 קג. לאט אך בטוח. תמיד אני אומרת לעצמי ש"אין לי ברירה" ומתוך ההרגשה שיש לי את היכולת ויש לי כוח רצון הכל יסתדר ... עם החלטה בלב וגם בראש יש התאמה ביניהם אני עוצרת לפני כל ארוחה וגם ביניהן ומדברת עם עצמי על הדברים החשובים שהרי לעיתים כשאנן אוכלים את הדבר הלא "נכון" אנו שוכחים לגמרי שאנו בבית ספר מצויין ויש בו כיתות גבןהות וגם נמוכות. אוכיח לעצמי שאני ראויה לעלות כיתה שוב. רק לעצמי.הדרך ידןעה היטב ורק התמדה תביא תוצאות רצויות.בהצלחה לכל אחד ואחת מאיתנו במשימה !!!!

--
hs
+1 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לחץ נפשי גם כשנדמה שלא !!!

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!