23/06/2014 16:45
אייריס Posts: 3744
|
בהחלט
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/06/2014 11:49
חיוך מהלב Posts: 1125
|
תודה לכולכן על התמיכה והעידוד. מחמם את הלב באמת. היום יש לנו חגיגה קטנה לפני שבני הבכור ומשפחתו נוסעים חזרה לארה"ב. יש במקרר שלי 2 עוגות קטנות, אך הן :"מחוץ לתחום" כי גם חתיכה קטנה עושה לי חשק לעוד וקבעתי לעצמי גבולות ברורים מאד. נכון, אין כמו השיטה שלנו המסגרת וכמובן מיר האחת שאין שניה כמוה !!!
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/06/2014 11:45
אייריס Posts: 3744
|
זו כוחה של המסגרת באמת להזכיר לנו תמיד מאיפה באנו ולעולם לא נחזור לשם. אנחנו משתדלים ליישם את השיטה וגם אם עולים קצת זה לא נורא כי אנחנו פה בעשייה ובלמידה נכונה ושפוייה בלי דיאטות כאסח למיניהם. בהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/06/2014 11:01
נחושה Posts: 6982
|
חיוך יקרה זה מה שמירי קוראת לו הפחד מהשמנה ומחוסר שליטה. את נמצאת היום במקום אחר עלית כיתה והתקבלת לאוניברסיטה של החיים. תמיד יש עוד מה ללמוד אבל הכי חשוב זה התירגול וההתמדה בדרך להישגים ובתהליכי שינוי בהצלחה והמשך החלמה מהירה וטובה נחושתך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2014 19:50
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיוך מהלב יקרה תודה רבה על פוסט כנה ומקסים אני בטוחה, שלא תגיעי לשם.... את במסגרת במודעות ועשייה, והרבה תמיכה שבת נפלאה ובשליטה אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2014 19:40
חיוך מהלב Posts: 1125
|
היום הלכתי לתומי ברחוב ראשי בעירי ומולי צעדו 2 נשים בקושי זזו עם קרסולים נפוחים. זכרתי "מהיכו הגעתי". אודה שהיה לי מאד לא קל ב-10 הימים שחלפו בעיקר כי הייתי מוגבלת ביכולןתי לבשל ולהכין הגם שאישי עזר לי כמה שיכול היה. אך התמונה הזו של 2 הנשים "עשתה לי" מעין בבואה של מי שהייתי ואני בטוחה שלעולם לא אתן לעצמי לחזור לשם, כי את איכות החיים את קלילות התנועה שלא לדבר על הקלות לעשות דברים פיזיים ןגם הרבה יותר כוח פיזי אפילו בקיץ הלח שלנו, היש בכלל מקום להשוואה? ואני נחושה יותר מתמיד לבוא השבוע ולעשות את המיטב שביכולתי כדי להגשים עוד ירידה שקבעתי לעצמי .. הכל כדי להרגיש כפי שאני מרגישה ויותר מכך. היכולת לזכור "מהיכן הגעתי" ולאן פני מועדות זה עושה את העבודה, בלי ספק וכוח הרצון וההתמדה הם הכלים שלי שאיני יכולה בילתם. מאחלת לכולנו שבת ברוכה עם שליטה טובה, ובעיקר שמחה ובריאות לכולנו. באהבה רבה
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|