23/06/2014 16:42
אייריס Posts: 3744
|
אמן ואמן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2014 12:29
רבקה Posts: 8411
|
בהצלחה לכל העוברים לדרכם החדשה חופשה נעימה לכל הזקוקים אחרי עבודה קשה ובכלל לכולנו שמירה על כל כללי החוקים ונראה כולנו בריאות שמחה והמון הצלחה ♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/06/2014 08:38
נחושה Posts: 6982
|
חופשה נעימה לתלמידי החטיבות והתיכונים בהצלחה בבגרויות האחרונות ובנשפי הסיום לשמיניסטים החופש הגדול בשבילם לא בשבילנו אנחנו בירידות עד ראש השנה וחובת ההוכחה וההישגים עלינו למי שרוצה לעלות כתה באיכות החיים או לקבל תעודת הצטיינות בפקולטה של מירי לא ישתמש בתירוצים וישנן בכל יום אם אין אני לי מי לי?! נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2014 15:55
אייריס Posts: 3744
|
וואו כמה אקשן. גם אצלי הבת סיימה חטיבה ועולה לתיכון. עצוב ומרגש ביחד עוד מסגרת נגמרת ונשארו 3 שנות תיכון לפנינו. אהבתי נחושתי שהיית בשליטה ואין ספק שתעמדי במבצע שהכרזת. בהצלחה רבה לילדים ושיהיה חופש נעים ומלא כיופים. נשיקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/06/2014 03:04
|
היה מרגש ובעיקר צפוף כי המוני בית ישראל פקדו את ירושלים והכותל. ביס של בייגלה מהבן את שלי אפילו לא לקחתי. הרבה מים בששון ומססטיקים. הלכנו המון ...כך שיצא מעולה. לא נרשמה אף עצירה בקיוסק או בגלידה. כמעט בוקר. חלומות פז נחושתכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/06/2014 13:01
|
היום טקס סיום של הצעיר ובעוד עשרה ימים נסיים את בית הספר היסודי בפעם האחרונה ואז נעלה כיתה נהיה נרגשים, נבחן שוב את עצמינו מול אחרים בתהליך, ניפרד מחלק מהדברים הילדותיים שבנו או בחדר נתלבט אם לחקות אחרים או להישאר אותנטיים, נתלבט אם החברים הטובים שלנו ילוו אותנו הלאה או שחלקם כבר אינם מתאימים נקפיד על המזון והמתוקים כי כל ביס נותן אותותיו בפצעי בגרות ראשונים ובכלל נאמץ לעצמינו התנהגות בוגרת יותר כדי שלא יראו כמה אנחנו מפחדים לשחות בים הגדול שנקרא חטיבה שאנחנו שוב הצעירים והבלתי מנוסים ולמה אני כותבת את זה ב "רבים"? כי זה נוגע לי לגמרי....תתרגמו כל מה שאמרתי עכשיו לאוכל, להתנהגות בוגרת, לעלות כיתה באיכות החיים שלנו וכן בטח שתהיה אכילה ריגשית....אולי ב 30.8.14 או ב 1.9.2014 לא כעת, לא עד שיגיע הרגע...כעת אמא התחייבה ל 3 חודשי עשיה עשיה עשיה כדי להצליח וזה יצליח לי....אתם תראו....זה יצליח גם לבני הצעיר והמוכשר מלא הקסם והאמפתי מתרגשת ונרגשת ובוודאי דמעות של אושר שמחה ונחת ישטפו את פניי בעוד מספר שעות....מבטיחה לעדכן בשקט בשקט בלילה בלילה כשאהיה כבר אחרי....נחושתכם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2014 23:06
|
miribelkin כתב:
נחושה יקרה כשמך כן את....מדהימה תמשיכי כך את בדרך הנכונה..... אוהבת מירי אוהבת בחזרה edited by נחושה on 6/18/2014
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2014 22:38
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
נחושה יקרה כשמך כן את....מדהימה תמשיכי כך את בדרך הנכונה..... אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/06/2014 15:48
|
לו יום רביעי, תיכף מגיע עוד שרב כבד וסופשבוע חדש,תיכף נכנסים התיכוניסטים לחופשה, הגדול תיכף מסיים יב', הצעיר תיכף עובר לחטיבה הנסיכה תיכף בצו ראשון... דקה לפני מסיבות סיום / חגיגות הקיץ, ימי הולדת, נישואין....תיכף ראש השנה טוב אולי הגזמתי מעט אבל הזמן בורח מבין האצבעות ואם אין תוכנית מסודרת והערכות מתאימה נגיע מעולפים ועם הלשון בחוץ ואז....אם לא חזקים מספיק מתחיל החלושס עם האוכל /מתוק/ פירות/ גלידות/ מעובדים/ קנויים/ מטוגנים/ טייק אוויי...נו מוכר לכם בוודאי אז מה עושים? נערכים!!! יוצאים עם קופסאות לטיול לא מכניסים אויבים הביתה מסרבים למתנות יפות מהשוק בדמות "תראי איזה תאנים הבאתי לך יקירה" או "מנגו כאלה אין אצל הירקן"..... שותים המון מים קרים עם קוביות קרח במקום לימונדה /קפה קר קנוי/מיצי פירות /מילקשייק מפחיתים את הקפה מוסיפים עוד מקלחת נכנסים לפורום מתכונים שלנו ומכינים דברים קלים מהירים ומשביעים מתלבשים הכי יפה שיש לכל ארוע ויוצאים עם חיוך גדול על הפנים...גם לאחרים יש טיירים מהחגים הולכים לים ולבריכה לבריאות הנפש (ת'שעות תבחרו אתם) מתחילים מחדש לצעוד מוקדם בבוקר או אחרי 19:00 שאז יש קצת בריזה (בדוק) נפגשים עם חברים תומכים, שומרים על המשפחה והילדים ומבקשים שהם ישמרו עליכם ויאללללללללללללה נעבור את הקיץ בשלום כמו גדוליםםםםםםםםםםםםםםםםם בהצלחה נחושתכם
edited by נחושה on 6/18/2014 edited by נחושה on 6/18/2014
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|